Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Režisér si na stará kolena stihl natočit pokračování svého nejznámějšího Exploiťáku, který natáhnul do téměř 150. minutové stopážé, ale chápu ho, chtěl si to pořádně ještě užít. Každopádně, zas tak šílěně hrozný to podle mě nebylo, ale chápu zdejší hodnocení. Vadila mi tu samozřejmě taky ta délka, občas to bylo zbytečně ukecaný, bylo to místy strašně blboučký, nelogický a o chování postav snad ani netřeba mluvit. Potěší ale scény a hlavní postava z původního filmu, Jamie se nebála svléknout a běhat po lese nahatá, i když na svém kontě má většinou samé amatérské / nízkorozpočtové filmy, takže jí to problém asi moc nedělalo a co se týče brutality, tak jsem čekal rozhodně víc, ale dojde zase na uříznutí péra, což trochu vyvolalo pocit nechutnosti. No, dohromady tedy máme 5 filmů I Spit on Your Grave a jasným vítězem je stále 2010 a 2013 a neočekávám, že by se v budoucnu mělo objevit nějaké solidnější pokračování, i když v rámci žánru, bych si to docela i přál. (293. hodnocení) ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu bolelo.. v první řadě nechápu tak zbytečně dlouhou stopáž protože v tomhle případě se to fakt vleklo jako šnek.. Zarchiho uznávam za jeho původní film z roku 1978, ale tohle se fakt moc nepovedlo, i ten výběr ,,herců" byl hroznej ikdyž scénář nebyl nejhorší, jenom tam fakt bylo spoustu hluchých míst.. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to síce (prinajlepšom) zdĺhavé a lacné béčko, avšak v niektorých momentoch až nečakane brutálne a znepokojivé. Solídne gore, miestami pekné lokácie / vizuály a určitá nadstavba pôvodného príbehu z toho robia niečo v dnešnej dobe pomerne nezvyčajné, pochybne vyčnievajúce a pre skalných fanúšikov originálneho ISOYG neprehliadnuteľné. Samozrejme to ani zďaleka nie je taká efektívna pecka ako originál a celkom si to netrúfam ani porovnávať s remakom (priamym či množstvom nepriamych) a jeho sequelmi, ale nebolo to podľa mňa zlé. ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele

Po 40-ti minutách jsem koukl na čas a řekl jsem si WTF?! Co se tam jako všechno ještě bude dít? No, bába přišla o hlavu, její dcera byla znásilněná a dál jede pomsta na novo. Špatná herečka se směšně malýma kozama a houštím v mezinoží si vyřizuje účty s bandou primitivních buranů. Ti burani mi připomínají frajery z Pachu krve, jenom místo děsivých skřeků tady nadávají a řvou, jako kdyby byli ve stádiu nemoci ADHD před kómatem. Bavil jsem se jen minimálně u vyvražďovačkách a prosení o milost v poslední třetině filmu. Dávám velice slabý 2*. ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

První díl, či lépe remake z roku 1978 se mi líbil. K tomuto odpadu jsem se rozhodl vyjádřit ve slovenštině. Nebudem zachádzať do spoilerov, no povedzme si, že toto všetko bolo na jednu veľkú piču. Toto nieje film ale hnoj! Vypisovať zoznam chýb a hrôz, ktoré sú páchané na divákoch nemá zmysel, lebo by to boli niečo ako Leninové spisy. Ideálne je nakresliť na zem pentagram a vyzývať sily zla, aby si zobrali späť k sebe toto hovno. Rozumieme si, áno? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama