Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Když tento díl porovnám s jedničkou, tak bych právě výše vyzvednul tento díl. Už se nejedná o jednolivce, ale už o celé skupiny, které jsou více efektní, ... navíc mě to přinutilo si občas poklepávat nohou :))) A kromě toho, některé myšlenky jsou sice sentimentální, ale pravdivé. Dramatická rovina je tu jen proto, aby se neřeklo, že se tu někdo nesnažil o děj. Ten tvoří jakousi niť, na kterou se lepí skvělé taneční kousky. Zkrátka tancuje se tu, kde a kdy to jen jde. Žádné zbytečné zdržování s komplikovaným dějem, parta charismatických lidí využije každé příležitosti, aby předvedli svůj cit pro rytmus a ohebnost svých kloubů. Nevadily mi obří mikiny, kšiltovky s rovným kšiltem ani nějaká povytáhnutá nohavice. Nemám nic proti tomuto stylu. Film zde zanechává pohodu mladých pohledných lidí, kteří občas řeší nějaký ten problém , ale halvně se nechávají unášet silou hudby a tance. U málokterého filmu si znova pouštím vybrané scény ... ale tady bych si musel zopakovat celý film. Už tak musím tomuto filmu vylepšit průměr, proto dávat plný počet a smekám kšiltovku. Doufám, že na DVD se mi bude líbit stejně tak .. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po všech těch dramatech jsem se rozhodla sáhnout po něčem odlehčenějším a mojí volbou bylo zrovna Let´s dance 2, jedničku jsem viděla a byla sem zvědavá na dvojku. Navíc jsem příznivcem tance a obdivuju ho v jakýkoli formě.... Myslim si, že to co sem chtěla, jsem získala - bylo tu dostatek tance, hudby, jiskření mezi těma dvěma, ale hlavně teda ten tanec... hrozně ráda se dívám na ty choreografie... bylo tu kapánek dojetí a to mi stačilo. A i když příběh je tu vlastně minimální, tak mi byla hlavní herečka velmi sympatická a celkově to bylo fajn pokoukáníčko. Já sem se zabavila a závěrečný tanec, jako vždy super - navíc v dešti, rozhodně přidává na efektivnosti. Sice není úplně reálné porazit ty nejlepší, ale za to jde o vytoužený cíl, no ne? A já můžu jen tiše závidět nad těma kouskama, co předváděj, protože tohle vážně nikdy umět nebudu. No a samozřejmě polibek a adios. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Tanec mám rád, aj keď radšej sa na tanec pozerám ako by som mal tancovať, pretože som fakt drevo...V tomto filme je tancovania dosť, ale v podstate sa mi páčili len tri scény a to v metre, na diskotéke s trampolínami a záverečná v daždi. Čo sa týka hudby - ak máte rádi hip hop, je to niečo pre vás - ja si sem tam hip hop vypočujem, ale hodinu a pol v kuse, to už bolo na mňa trochu veľa. Film u mňa zabodoval tiež výberom hlavnej predstaviteľky ( Briana Evigan). A teraz k mínusom - veľmi, ale veľmi trápne dialógy typu "Odkedy si prišla do školy, viem kto som." alebo "Buď sama sebou."(a bolo ich oveľa viac...), pri ktorých sa človek môže len chytať za hlavu a cítiť sa trápne. Rozhodoval som sa medzi dvomi a tromi hviezdičkami - nakoniec pridávam tretiu za jeden veľmi vtipný moment, ktorý ma úprimne rozosmial(bolo to ku koncu filmu - scéna zahŕňala neznalosť angličtiny jednej aziatky, keď boli všetci nastúpení pred dverami u Andie). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nedalo. Mami pomoc. Uff...Ten film je příšerný, ale fakt jsem čekal hodně, ale tohle ne. Briana Evigan v tílku, sexy, ok, Channing Tatum hrál chvíli, ok, pak byl jejím partnerem Robert Hoffman, to si snad dělali prdel. a pak ten kudrnatej idiot, co mě tak neskonale iritoval ve trojce.On hrál tady zase a zase tančil!!! Za ten "duchaplný" výraz v obličeji bych ho uškrtil a lámal v kole. Proč, za co mě trestáš a bičuješ, Ježíši Nazaretský? Maminko, ty to vidíš. Taneční kreace, že bych je odtančil i já a ještě bych byl lepší. Interiéry tam zůstaly a byly použity z jedničky. O ději se rozepisovat nemíním. Byl abnormálně dementní, ale fakt neskutečně. Jako hrát tam Matěj z Ulice, tak to vyjde nastejno. Chudák Briana Evigan byla to jediné, na co se dalo koukat. Měl jsem to na BluRay, které skončilo v koši. Nemíním se na takovou mega ultra píčovinu dívat někdy v budoucnu. Mně z toho fakt praskne péro. Ještě jeden takový film a mám kolibříky v koulích. To jako ten film neviděli, než ho pustili k lidem? Ale zabít diváky, to se jim povedlo náramně. Tedy mě...Nebudu hodnotit Evigan, ale film, a ten nestál za nic. 40% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naznačil som to v jednotke, no keďže to bolo poprvé, dalo sa to celkom prekusnúť. Choreografie s takouto muzikou patria do videoklipov a s filmom toto nemá nič spoločné. Aj celkový príbeh by sa v pohode zmestil do jedného zmysluplnejšieho videoklipu. A vlastne hudba a skvelá choreografia, to boli jediné miesta filmu, ktoré som nepretáčal. Inak by sa to dalo točiť dookola stále to isté. Stačilo by pár nových pohybov. A pri tržbách by som sa tomu nečudoval. Čo už. 45%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama