Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu uživatelů je to jen kýč, kde dovedou hodnotit snad jen rozpočet, hudbu a Piper Perabo. Skutečný divák ale pozná příjemnou komedii se sympatickými pejsky. Samozřejmě, že od takovýchto filmů nelze čekat více, ale tyto filmy ani nejsou určené aby v nich něco více bylo, což některým jaksi uchází. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěla být čivava v kašmírovém svetárku s diamantovým obojkem! Ale pojďme k filmu… Jeden by řekl, že je to v podstatě hodně průměrná rodinná komedie. Zápletka předvídatelná, exteriéry líbivé a hrdinové profilovaní opravdu jednoduše. Takže by se chtělo říct - vopruz, jenže tak to není. Byla to vážně zábava, která pochytila víc vtipných hlášek, než kdejaká top komedie. Prostě pohodová věc, která si na víc nehraje, což byl určitě hlavní záměr. ()

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že je to pitomoučké, ale kdo by taky čekal něco jiného od filmu, kde se všechno točí kolem pejsků v oblečkách, že? :-) Ale jako rodinná komedie to funguje na sto procent. Ačkoli vše jede podle stokrát obehrané šablony a je to jedno velké klišé, tak se ve výsledku jedná o docela vtipný a příjemný film. Zkrátka je to barevné a kýčovité, na druhou stranu si to ale na nic nehraje, a to je mi sympatické. Navíc některé hlášky jsou opravdu vtipné a líbilo se mi, jak tam je ukázané, co jsou někteří lidé schopní udělat pro své mazlíčky. Takže klidně dám 60%. P.S. Odpad! nebo jedna hvězda? Nesmíte brát všechno tak vážně... :-) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama