Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dívat se na to dá. Pro čivavy mám slabost. Děj filmu je taky ucházející. Čivava, žijící s bohatou paničkou v Beverly Hills, kde i bezdomovci pijí šampaňské, která má mnohem lepší život než kdejaký člověk, co nosí oblečky od Gucciho, Vutona, se ocitne v pekle. Ne doslova, jen do Mexika, což je od pekla kousek. Aby se vrátila domů, musí podstoupit mnohé nepříjemnosti, jako vyválet se ve sračkách a jíst žrádlo pro psy. Trochu mi na tom filmu vadí, že je tam moc Mexikánů 😁 ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film byl sice určen dospělým, ale nevím, jak těm by se mohl líbit... Zvířátka se určitě více líbily dětem a taky humor a některé opravdu do krajnosti (absurdnosti, trapnosti) dovedené scény dospělého určitě odradí. Celkově bych řekla, že děti do 10 let to určitě nadchne, ty větší už vás s tím pošlou do háje. ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

A mě se to prostě líbilo. Bylo to oddechové, nenásilné, nevulgární a roztomilé. Český dabing byl moc dobrý a celý příběh byl prostě takový kouzelný. Ano, našlo se tam pár trapných momentů( třeba to rodiště čivav, nebo Chloen "štěkot", který boural skály), ale jinak se mi to moc líbilo a to čivavy přímo nesnáším. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama