Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tento druhý film je mnohem lepší než první a to z několika důvodů. Je mnohem vtipnější, má přímočařejší a ne tak zmatený příběh, ani chvilku jsem se u něj nenudil a dost prostoru dostaly také vedlejší postavy (třeba můj oblíbenec Dr. Zoidberg a Kif) . Po prvním filmu, který byl pro mě celkem zklamáním, jsem moc nečekal, ale Futurama mě překvapila a jsem za to velmi rád. Přesto ani tento film nedosahuje kvalit seriálu, ale už chybí jen kousek. Dávám 4* a těším se na další filmeček, snad nás tvůrci nenechají dlouho čekat. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Obyvatelé vesmíru gamma! Druhá filmová Futurama až na výjimky kompletně postrádá vtip. Nebo takhle, ona ho má, ale velká část z nich se už hrozně opakuje. Vtipy jsou postaveny na charakterových vlastnostech, kterým jsme se už mnohokrát smáli v seriálu. To, co je velkým plusem The Beast with a Billion Backs, je podle mě skvělý příběh, který jde mnohem dál než nějaká Vesmírná odysea a podobně zastydlá story. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejslabší dosud viděný celovečerák ze světa Futuramy, který nenabídl prakticky nic. Stále zde narazíme na hromadu dobrých vtipů, které však nezachrání dějovou linku, jež je skutečně třeba i v malovaném vesmíru, kde je možné vše. Postrádal jsem ty brilantní a třeskuté vtípky, které vám vženou slzy do očí. To si pak připadá divák blbě, když při sledování animované komedie nehne ani brvou. Na druhou stranu je to povinnost pro fanoušky, neboť díly na sebe lehce navazují. Mám však dojem, že stačí jeden pokus a vícekrát se k tomuto dílku nevrátíte. 60% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nooo...jak začít. Futuramu mám rád, a to hodně. Ale ty celovečerňáky nějak skřípou. Nevím přesně v čem to je ale nebyl jsem po shlédnutí moc nadšený. Děj takový všelijaký, nemůžu říct nezajímavý, ale spíše dost kolísající mezi "dobrý nápad - blbost - psycho - uh?". Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale na konci mě celkem zamrzelo, že film začínal, rozjely se velké fantastické události, ale nakonec (přesně podle mého neblahého očekávání) občas dosti krkolomnými dějovými smyčkami se vrátil do úplně původních kolejí, takže kromě zavřené trhliny jako by se nic nestalo... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Futurama na celovečerní film zkrátka nestačí, ne v tomto tempu. Opět to je jakoby jste vzali dva díly a roztáhli je do 90 minut. Škoda, je to roztahané a dá se poznat, že to není více než epizodní záležitost. Pokud budou autoři i nadále tvořit Futurama filmy, tak by to chtělo najmout scénáristu se zkušenostmi z celovečerních snímku a ne využívat tvůrce seriálu. (60%) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama