Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (768)

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií není nikdy dost, a nyní, když nás pravidelně každou neděli večer krmí dvě největší komerční televize těmi pochybnými talentovými pořady, rozhodně uvítám, když mohu přepnout na HBO a najdu tam milý oddechový film, který sice nevybočuje z jakéhokoliv průměru a dopadne tak, jak je to každému divákovi jasné zhruba po prvních deseti viděných minutách, ale přesto potěší, pobaví a zaujme. A to je právě případ tohoto romantického filmu, u kterého rozhodně nelze nevnímat snahu nabídnout něco nového, něco, co tu ještě v rámci žánru nebylo, avšak tato snaha mi přišla velice očividná a včleněná do filmu jakousi násilnou formou. Ano, film je do jisté chvíle zajímavý a uvěřitelný, ale jakmile se začne Katherine Heigl řídit radami Gerarda Butlera, tak jsem začal pociťovat, jako by z toho příběhu byla cítit více touha tvůrců nabídnout něco nového, nežli vypravěčská lehkost a volně plynoucí příběh. A v tomhle podle mě tenhle film hodně zaostává např. za romantickou komedií "Návrh", kde hraje hlavní roli Sandra Bullock a kde celý ten příběh byl opravdu nenucený a tak nějak volně plynoucí, ale přitom atraktivní. A přesně tohle mi v komedii "Chceš mě, chci tě" velice chybělo. Což ovšem neznamená, že tento film je nutně špatný, u pár scének jsem se hodně solidně pobavil, a závěr byl velice příjemný a jeden z nejoriginálnějších, jaké jsem kdy v romantické komedii viděl. Ale film jako takový vnímám jako čistě průměrný, což odpovídá z mého pohledu třem hvězdám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak zvednout klesající sledovanost prestižního televizního kanálu? Najměte svérázného moderátora Gerarda Butlera, který se svou neobvykle vystavěnou show o partnerských vztazích dokonale přitáhne diváky, a přihoďte k němu sličnou produkční v podání Katherine Heigl. A úspěch i milostné vzplanutí je zaručeno. Tahle originální romantická komedie sršící břitkými a jadrnými dialogy a s hutným erotickým podtextem si servítky moc nebere, a tak se dá u ní hodně prominout, že scenáristé vrhají hrdinku Abby do nepříliš pravděpodobných situací, které vyústí do nepříliš pravděpodobného rozuzlení. Tvůrci to celkem solidně přepálili, a tak lze jen těžko uvěřit faktu, že taková přitažlivá žena, jako je Abby, se obtížně seznamuje, a nota bene potřebuje si nechat od někoho radit, jak správně v počínajícím vztahu s mladým doktorem pokračovat. Jenže duo Heigl/Butler je natolik dobré, že by snad ustálo v pohodě i tornádo. Jejich lásku jsem jim přál a proměnu Heiglové z upjaté a odměřené ženy v sexy dračici jsem jí bez problému uvěřil. Vzájemné špičkování Butlera s Heiglovou pak patří k jednoznačným vrcholům filmu, stejně tak jako scéna s vibrujícími kalhotkami v rozkroku v luxusní restauraci, které se mršky ne a ne zastavit...Zkrátka tak trochu netradiční romantická komedie mě nadchla. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Možná, že z mnoha nejmenovaných časopisů znáte ty "Pravdy o můžích a ženách". Tak toto je něco podobného, ale hrané :-) A opět je to o "neviditelném" človíčkovi, do kterého jste se nevědomky zamilovali, což samozřejmě zjistíte až při závěrečných titulcích. :-) Až na vibrující kalhotky nic veselého pod sluncem a to je teprve the ugly truth... :-) 43% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romantická komedie, která nijak nevybočuje ze zajetých žánrových kolejí a standardů. Scénář drží hlavní postavy po celou dobu dostatečně od sebe - s výjimkou jednoho "úkroku" vedle ve výtahu - dokonce to celé zdánlivě komplikuje i výskytem další mužské postavy, ale v závěru vše samozřejmě dojde do předem dokonale předvídatelného rozuzlení, kdy si Abby a Mike padnou kolem krku - psát to u takového filmu snad ani nemůže být považováno za spoilerování, navíc to už stejně každý dávno viděl, to jen já jsem dostal po čase chuť vidět nějakou romantickou komedii, kterou ještě neznám, abych ovšem zrovna v tomto případě zjistil, že bych o nic nepřišel, kdybych ten film dál ignoroval. Myslím, že mě nejvíc iritoval tím, jak je odtržený od reality - způsob, jakým jsou zde vykresleny jednotlivé postavy a jak jsou zde prezentovány nejrůznější stupidní představy a stereotypy o mužích a ženách, mi přišel v podstatě nesnesitelný - tím, jak je zjednodušující, povrchní a lakující realitu na růžovo. A tak pro mě jen zůstává otázkou, zda je to celé tak nepřesvědčivé proto, že scenáristi byli tak neschopní, nebo žijí v nějaké alternativní realitě, ve které fakt věří těm sračkám, které do toho filmu narvali. Navíc mi přišlo, že na to, že od premiéry uběhlo "jen 12 let, ten film nějak rychle stárne, a za chvíli přestane být pro současného diváka zajímavý a ztratí se v záplavě podobné romantické produkce - pokud se tak už dávno nestalo. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se ještě v této době dělají i komedie které byť jsou do puntíku předvídatelné jak zápasy Barcelony, tak jsou i vtipné a milé jako tato. Mezi Abby a Mikem to opravdu jiskřilo a to dávalo filmu ten správný náboj, nebo jinak řečeno tito dva udělali z obyčejného filmu opravdu povedenou, zábavnou a ztřeštěnou komedii... - 8. 12. 2012 - 65% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama