Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 2
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, pokračování písmenkové antologie je znatelně horší. Těch pár skvělých povídek se dá totiž spočítat na jedné ruce. Třeba úvodní Amateur, animovaná bizarnost Deloused, francouzská fatalita Xylophone a samozřejmě závěrečný gorefest Zygote. Ostatní segmenty jsou buď víceméně průměrné (Vacation, Macticate, Split), mnohdy vyloženě sračkoidní (Legacy, Head Games a P-P-P-P Scary). Samozřejmě nechybí černý humor (Equilibrium, Grandad) nebo nějaká ta asijská ujeťárna v podobě segmentu Youth. Za největší odvaz považuju povídku Wish, jejíž fantasy svět je vizuální "lahůdkou" :) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I tady platí co u prvního dílu. Těžko se to hodnotí jako celek, protože i tady jsou k vidění kousky od odpadu až k 5ti hvězdám. Některý povídky už jsem viděl samostatně, některý pro mě byly nové. Každou povídku jsem si ohodnotil zvlášť a ve výsledku mi vzniklo stejný hodnocení jako u prvního dílu. Takže 3 hvězdy. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

A - 60%, B - 20%, C - 60%, D - 90%, E - 60%, F - 80%, G - odpad!, H - 40%, I - 60%, J - 80%, K - 75%, L - odpad!, M - 70%, N - 50%, O - 75%, P - ?, Q - 40%, R - 50%, S - 60%, T - 70%, U - 40%, V - 75%, W - 55%, X - 60%, Y - 80%, Z - 90% ............... Lepšie jak jednotka. A možno ani nie, každopádne guilty pleasure jak hovado, tak neviem nakoľko objektívne sa nato pozerám. Dvojka je kompaktnejšia. Samozrejme je to pri tomto počte kraťasov nemožné, ale náladovo, bizarnosťou, zábavnosťou, to viac drží pohromade. A to tak, že keď napríklad po V (found footage), prišlo W (trash z vesmíru), a potom X (atmosferická depka); nijak mi to zážitok nerozhodilo. Dokonca ani tých pár odpadov ma vyslovene nevytočilo. Proste len brak. Lepší, horší, až k takým halucináciám ako P, ktoré nedokážem ani ohodnotiť. Priemerovo 59% (jednotka mi pritom vyšla trochu vyššie). Ibaže lepšie nápady - lepšia zábava, takže jedna hviezda navyše. A na poslednú poviedku sa radšej pripravte .. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Joooo, to bylo dost dobrý!! Než nějaký trapný, ubohý "ff" VHSky, tohle byl úplně jinej levl. Vraždy, úmrtí, smrtelný nehody, násilí. Spousta kraťasů nám to vtipně ukazuje v nejrůznějších podobách a je to fajn. Krev, vnitřnosti, řezání, půlení, čtvrcení, stříení ... Všechno na co si vzpomene chorá duše sadisty.. :)) Málem jsem tu zábavu nechal ujít, ale uživatl/ka DUBINAK me k tomu doslova dokopala a skopala a já jsem jí/jemu za to skopání uctivě vděčen ... ;))) ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda téhle antologie tkví v tom, že jednotlivé povídky jsou natolik krátké, že než začnou nudit, skončí. 2 z 26 (!) povídek jsou velice dobré (ti největší borci nezklamali: Bustillo a Maury se svým řádně sick X a hodně se mi i líbilo Z, ty si určitě dejte), zbytek až na občasné výjimky laciný/amaterský/předvídatelný a častokrát nevypointovaný a nesrozumitelný shit. Takhle to holt občas dopadá, když tvůrci dostanou absolutně volnou ruku. P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama