Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pokud měla jednička GE předpoklady zaujmout aspoň jako průměr ve své škatulce, dvojka pak představuje to, čemu se říká odvar, a to nejspíše ve všech bodech obhajoby. Tak jak rychle tenhle žánru vyletěl na přední příčku zájmu diváků, tak rychle se dalo předpokládat jeho vyčerpání a opakování se. Přestože se najdou nové filmy, které se snaží přinést něco nového či alespoň svéží vánek do uvadajícího subžánru, ty zbývající pochopitelně čekají na odsouzení pro svou mrzkou kvalitu. GE 2 ždímou díl předchozí takovým způsobem, že rázem zapomenete na chaotický a zbytečně rozvleklý úvod do děje..., naopak invence je tak mizerná, že se film opírá o podobná / stejná místa a záběry, akorát s tím rozdílem, že šancí se alespoň leknout je minimum a co zavánělo absurditou minule je zde dohnáno do maxima. Závěr, jak se dalo předpokládat vygradoval v nepěknou zlou vyhrocenost, že se sami sebe ptáte, kdo má tohle zapotřebí. Jeden z nejhorších handycam filmů. ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

První díl byl jasně lepší a hlavně se tam šlo "k věci" poměrně záhy. Protože dvojka se rozjíždí až od druhé půlky filmu. Což je fakt na prd, když skoro 50 minut sledujete záběry, které jsou naprosto nezajímavé a o ničem. Druhá půlka už ale poměrně dost baví a některé scény a lekačky jsou fakt povedené. Když se na plátně objeví ten zarostlej maník z jedničky, film opět ztrácí, protože se tvůrci snaží zdlouhavě vysvětlit, jak to vlastně tenkrát bylo. No a pak přijde finále, které zas tak hrozné není. Protože natočit maximálně vygradované finále, u kterého budete mít husinu až na řitním otvoru, to se povedlo snad jenom prvnímu dílu PA. Úplný závěr (rozhovor) jednoznačně nahrává pokračování, takže kdo ví, třeba zase za rok :) GE 2 dávám 65%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Kdyby postavy uvažovaly jako lidi a nedělaly takový kraviny, mohlo to být super. Jenže když všichni kolem umírají a postava jde na záchod o dvě místnosti dál natočit závěť, to by fakt udělal každý. Proč je to natočené z pohledu herce? Kdyby to bylo natočené normálně, o hodně by si film přilepšil. A ještě ten debilní začátek, ten to celé pokazil, úplně zbytečné a nudné scény. Je to jiné než první díl a jde to hodně poznat. Hlavní postavy vás začnou už za chvíli srát. Párkrát jsem se lekl a v nějakých scénách i bavil, ale většina filmu mě zklamala. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama