Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Kdyby postavy uvažovaly jako lidi a nedělaly takový kraviny, mohlo to být super. Jenže když všichni kolem umírají a postava jde na záchod o dvě místnosti dál natočit závěť, to by fakt udělal každý. Proč je to natočené z pohledu herce? Kdyby to bylo natočené normálně, o hodně by si film přilepšil. A ještě ten debilní začátek, ten to celé pokazil, úplně zbytečné a nudné scény. Je to jiné než první díl a jde to hodně poznat. Hlavní postavy vás začnou už za chvíli srát. Párkrát jsem se lekl a v nějakých scénách i bavil, ale většina filmu mě zklamala. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Docela slušná podívaná, avšak ze závěru filmu jsem měl poněkud rozpačité pocity. Po né moc atraktivním začátků plného dialogů trvající cca 40 minut, se konečně výprava s X kamerami vydala do ústavu, kde se natáčel aj 1.díl. Krátce po vstupu sami ucítili paranormální jevy. Příběh postupně nabýval skvělé atmosféry, ale po scéně v šachtě se vytratila všechna ta bujará atmosféra, kterou film v předchozích minutách měl. Zarazilo mne také to, že paranormální jevy vyzdvihly do vzduchu spousty kamer, což vypadalo a působilo dost přeplácaně. Ale abych jen nekritizoval, vyzdvihnout musím zhruba prostřední pasáž filmu, kde byla atmosféra vážně fantastická a scény s příšerou, která je na plakátě, byli také vskutku velmi děsivě. Pro mě byl lepším dílem díl první, ale dvojka určitě stojí za shlédnutí. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Asi 10 minút celkom uchádzajúce a napínavé dobrodružstvo s kvalitnými trikmi zachytené na digitále. A toto dobrodružstvo je obalené v hrubej vrstve sračkoidnej a tupozrivej ,,konšpiračnej" reality. Kvalitatívne je to o niečo slabšie ako prvý diel, ale zas nie oveľa, keďže ani prvý diel nebol nejakým skvostom hororovej tvorby. Niekedy to vyzerá, že tvorcovia hororových snímkov si musia myslieť, že sme naozaj totálne retardovaní, keď dokážu donekonečna na svoje snímky lepiť BY TRUE EVENTS. A tu šli ešte ďalej a netvrdia to len v prvej vete film, ale opakujú nám to v každom druhom zábere. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)

Reklama

Reklama