Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně moje krevní skupina. Jen více a více muziky ve filmech, pak budu na vrcholu blaha ;-) Film jako takový, nijak převratný, přesto (pokud máte rádi tenhle druh muziky) si budete užívat každou chviličku. Rainn Wilson je dobrej drak, ačkoliv není ani zdaleka takovej šoumen jako Jack Black (ve Škole rocku), jako nahej bubeník mě dostal krutym způsobem k zemi. Let´s rock. Moc příjemná byla hláškující Christina Applegate, grandiózní gotička Emma Stone byla k sežrání, jen ten zpěvák byl takovej nedomrlej, jakoby vypadl z nějaký chlapecký kapely typu Westlife! ;-) Rozhodně má do rockera daleko!!! Každopádně tady šlo především o hudbu a A.D.D. to rozjeli vcelku solidně, ale přesto nástup ... Vesuvius na pódium, to byl vrchol. Koncert, ó jé ... ale za ten playback bych je stejně zkopal do kuličky. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Paráda, takýto typ komédií mám veľmi rád. Rainn Wilson váli slušne a je pekné že si splnil sen, aj keď nie v heavy metalovej kapele, ale aj tak super. A k tomu krásna basgitaristka Emma Stone a ja môžem byť nadmieru spokojný :) P.S. - bavilo ma to znateľne viac ako Trsátko osudu, takže rád pridám aj na hodnotení :) ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Když poprvé spatříte Rainna Wilsona v roli bubeníka a bláznivého rockera, hned vás musí napadnout jméno Jack Black. Robert Fishman, přezdívaný též Fish se společně se svou kapelou Vesuvius mohl stát slavným. Nahrávací společnost mu však nepřála a dala kapele na výběr, buď Fish, nebo místo na rockovém nebi. Touha byla velice silná a tak Fish přišel o svou vysněnou kariéru a zapřísáhl se, že se ke svému řemeslu již nevrátí. No, ve skutečnosti tvrdil něco jiného, ale realita byla trochu jiná. Fish se díky hříčce osudu po 20 letech (ne)dobrovolně ujímá opět své role a má možnost dokázat, že stejně jako rock je věčný, on ještě nezemřel, umí to pořádně rozbalit a především ukázat světu, kdo je pravým rockerem. Na jednu stranu hraje kapela spíše pop-rock, hudba je tedy nasládlá, což nečekaně vyústí i v románek uvnitř kapely, na stranu druhou je příjemné vědět, že je Rainn Wilson vskutku kvalitní náhrada za Jacka Blacka a svou roli zvládl na výbornou. Pokud jste si užívali School of Rock nebo Tenacious D: The Pick of Destiny, tahle "rocková" jízda vás příliš nezklame, bohužel není tak našláplá a spadá spíše k průměru. (6/10) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem na něco takovýho čekal.... abych to moh zatratit. No je jasný, že stejně jako hudební styl rock (myslím ten typ rocku, kterej slyšíme furt v tom filmu) už nemá co nabídnout, ani od tohohle filmu nemůžete čekat zázraky. A ty se taky nekonají. Koná se totiž pěkně trapný hovno, opředené trapnou nití, jedním fórkem a nudou. Těžce to zavání odpadem, ale jenom kvůli tomu, že už jsem viděl horší sračky, dám aspoň hvězdu. A neptejte se mě, proč se mi to nelíbilo, už si to nepamatuju. Ale pocit přetrval. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama