Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Kouzelná hollywoodská blbina, která je tak kouzelná, až je kouzelná... Sice je to naprosto neoriginální a Wilson chce bát Black, po dvaceti minutách jsem si na něj zvykl stejně jako na kapelu šprta, frontmana, co vypadá jako James Franco a sličné basačky. Pár vtípků mě upřímně rozesmálo a kapele jsem fandil, takže Rocker splnil svou úlohu lehké, "brainwashingové" komedie na jedničku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s tématikou hudby a kapely, obzvlášť keď je to z rockového prostredia. Tento film mi neprišiel síce ničím výnimočný, ale aj tak sa mi celkom pozdával. Taká dobrá rocková oddychovka, ktorá síce nevynikne, ale ani neurazí. Hudobný biznis je veru neúprosný, a v dnešnej dobe o to viac, keďže už to nie je vôbec ako kedysi, keď si kapela vytvorila vlastný hudobný prejav a štýl. Dnes už bohužiaľ väčšinu vecí diktujú kadejakí hudobní producenti, PR manažéri, stylisti a pod. Ale tento film bol fajn, dokonca niektoré scény a hlášky ma aj rozosmiali (a hlavne tá hláška podaní Curtisovej mamy (Christina Applegate): Oh, really? You think I'm a MILF? Well you're a PILS!" - Person I'd Like to Stab). Inak, Emma Stone ako basgitaristka bola strašne podarená - na zožratie :D ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina i téma filmu hodně připomíná Jacka Blacka a Školu Ro(c)ku, popř. Krály ro(c)ku. První zmíněný film je určitě lepší, druhý zase horší, takže toto je taková zlatá střední cesta. Hudba tady byla opravdu dobrá a pobrukovala jsem si u toho a komediální prvky byly taky dobré, takže rockovým fanouškům rozhodně doporučuju. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Rainn Wilson pripomína Jacka Blacka nielen zameraním filmu a výzorom, ale aj hereckými prostriedkami. Keď som videla niektoré jeho grimasy, uvažovala som, že by stačili Jackove pichľavé očká a bol by to on. Rocker sa mi páčil viac ako Tenacious D: The Pick of Destiny, ku ktorému je prirovnávaný. Aj tak stačí triezve priemerné hodnotenie, lebo tento film neprináša nič zaujímavé, čo by tu ešte nebolo. Proste klasická tínedžerská motivačka :-) Pokiaľ chce niekto naozaj kvalitný a silný zážitok z prostredia rockových kapiel a grouppies, treba dať do prehrávača rozšírenú edíciu Almost famous. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama