Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

FauntLeRoy si třikrát pohrál se Seagalem a přesedlal na ještě těžší monstrum. A dopadlo to příšerně. Všechny animal horors stojí a padají s tím, jak vypadá jejich hlavní představitel. Vytvořit dvacetimetrovou anakondu není jako sehnat Stevenovi doubla, že pane režisére?? A proč se alespoň tvůrci nedrželi znaků skutečné anakondy?? Tahle ta propichuje lidi ocasem, chrčí jako Predátor na lovu a z tlamy jí čouhají půlmetrové zuby. Peníze na hada prostě nebyly, i když herecké prkno značky David Hasselhoff pořídil rejža za babku. Když už jsem u těch herců, obsazení nám vykvetlo v ukázkově přehrávající hromadu pitomců, kteří mluví stupidními větami a střílí slepými náboji. Co tu máme dál?? Seriálové stmívání scén (nesnáším), opakující se již použité záběry (při nahánění anakondy, to nesnáším maximálně) a pak jsou tu i dva výbuchy a hlavně krvavé scény. Anakonda trhá hlavy nebo rovnou žere celé lidi, ale díky laciným efektům to působí prostě směšně. Nejvtipnější je záběr na konci, kdy had uchopí toho ukecanýho černocha a drží ho rádoby ve smyčce a přitom není vůbec kolem něj omotaný napevno... Na začátku jsem si myslel, že by to mohla být alespoň trochu zábava, ale postupem času se to spíš blížilo k výtvorům Asylumu nebo zhovadilosti Varan vs Kobra. Avšak pozor, LeRoy chystá i čtyřku a já se na ní už teď ukrutně těším:) ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[1/10] Tretie pokračovanie v celku dobrej a slušnej série sa mení na oveľa slabšie a lacnejšie pokračovanie. Príbeh je úplne jednoduchý, klišovitý a prepracovaný nieje po žiadnej stránke nijak výnimočne, kamera, strih a technická stránka sú podpriemerné a je tu vidieť množstvo záberov, napr. zábery z áut, točené z lacného štúdia a prostredie v ktorom sa aktéri tohto "hororu" pohybovali je dosť slabé, a tie interiéry sú o niečo lepšie ale nezaujímavé. A hlavný problém je okrem scenáru aj totálne zlé, lacné a digitálne zobrazenie gigantického hada, Anakondy. Je to až príliš počítačové a pôsobí to odporne a nezaujímavo, hororovo? Haha. Herci sú v tomto filme úplne obyčajný a ich úlohy sú len akési bábky ktorú Anakonda zje a hotovo, nikto lepší tu okrem Hasselhoffa nieje, ten tu má aspoň dobrú úlohu a podá tu pár dobrých hlášoh. Film je uvádzaný ako "akčný/horor". Prvé dva filmy boli dobrodružno akčné a hororovo ladené filmy,no tento film sa nedá zaradiť ani medzi jeden žáner, lebo film nemá žiadne tempo a je veľmi krátky, čo je dobre, síce je to lacný a slabý film ale vdaka svojej krátke nieje až tak nudný, ale tempo nemá fakt žiadne. A neviem, čo má byť na tomto hororové. Ničenie hlavných aktérov počítačovou anakondou, tieto momenty sú obsahovo nezaujímavé, spracované sú slabo digitálne a ani jedna smrť nestojí za reč. Po dobrých dvoch dielch jasný pokles kvality, slabý scenár, horší herci a spracovanie minimálne o dva stupňe nižšie. Pozrieť sa to raz dá, ale aj ten čas som premrhal na nezaujímavý B film, ktorý nieje ani hororom, ani dobrodružnou/akčnou jazdou, proste len jednohúbkou, ktorá je nieje na zjedenie, ale na smiech a na zamyslenie pre hercov, na akú hlúposť sa to podujali. ()

Reklama

pemap odpad!

všechny recenze uživatele

To snad nemyslí vážně…???!!! Tak tuhle větu jsem si během filmu zopakoval několikrát. Celý film je nějak úplně mimo: od herců, kteří neumí hrát, děj který je utopený, tak po efekty (jestli se to tak dá nazvat). Oproti předchozím dvěma dílům naprostý propadák :( Téměř celou dobu jsem se filmu smál, přitom jde prý o horor. Taky je zde několik chyb a v jednom záběru jde i vidět kdosi ze štábu jak se projde v pozadí, zkrátka a dobře odpad! ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

Film obsahující všechny „kvality“ a prvky produkce Sci-fi kanálu se snaží navázat na jméno svých dvou mladších bratříčků. I když se snaha cení, tady byla zbytečná… Sci - fi sem tam umí vypustit snesitelně strávitelné béčko, avšak tady to byl zoufalý počin, jež bude mít brzy následovníka. Dle dalších detajlních popisu chyb a teroru ve filmu + obsahu výše je toto solidní varování všem, kdož hladoví po tropických plazech na plátně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. No a v roku 2008 sa objavil diel s poradovým číslom tri - "Anakonda 3: Nová hrozba". Ten už však stojí tak najviac za jednu hviezdičku. * ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)
  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)

Reklama

Reklama