Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Petr Vondráček je lepší muzikant než moderátor, ale ujde narozdíl od hadačů, kteří si myslej jak jsou chytří, a hrajou si na strašný profíky, že všechno a každé povolání znaj. Zounar je blbej už od pohledu a nebaví mě se na něj ani dívat, Bendová vypadá jak tranvestit, Klepl je maximálně trapnej jako vždy a Morávková jediná normální, ale zase je maximálně nudná. Ale občas to je i zábava, když přijde nějaká ta naše "celebrita" a někdy se nestačím divit co je možné mít za různá povolání. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle sdílím názor co to tady dělá, jestliže je tady zrovna tohle, pak se dočkáme i Riskuj, Milionáře a podobně.. Ale nesdílím tedy ani náhodou názor na hodnocení tohoto pořadu. Asi záleží na tom, jak vám padne do noty tahle čtyřka, mě nevadí, pan Klepl je podle mě sympaťák, nikdo z tý pětky mi neni protivnej a ani ten seriál. Občas je to celkem sranda, je to pohodová kulisa.. Jako odpad to pro mě určitě není, když tohle hodnotíte jako odpad, jak hodnotíte třeba VéKáVéčka, Doktora z hor, Ulici a podobný kraviny co ta vaše zlá, ošklivá, komerenční televize vysílá? Samozřejmě je to otáka vkusu, ale s s odpadem už trošku podle mě chybí soudnost.. Je to takovej průměr soutěžních pořadů a tady zbytečně podceněný. ()

Reklama

topol999 

všechny recenze uživatele

co se tu hodnotí, kvalita nebo to, že to natočila Prima s hercema z VKV??!! I přesto vše, se jedná o velmi slušný pořad, který mě prostě a jednoduše baví: Morávková je chytrá, Bendová krásná, Klepl vtipný a Zounar ujetý až někdy vtipný..... 80% jo a zapomněl jsem na pohodového a hláškujícího Péťu Vondráčka. Nechápu tu zášť... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

„Velmi se na tento pořad těším a hlavně na herecké kolegy. Jsou milí, vtipní, kamarádští. Zkrátka dost odlišní od svých postav, které ztvárňují v seriálech. Myslím, že jsme v pořadu našli společnou frekvenci." říká Petr Vondráček. Děkuji touto cestou programovému oddělení televize Prima za přesunutí z pondělka na pátek. Pondělní večery totiž pravidelně trávím u rodičů a tak jsem si tuto řachandu vychutnával chtě nechtě celkem pravidelně. Na druhou stranu bylo až masochisticky zajímavé sledovat zda se konečně Zounarovi zadaří vtipná (prů)povídka. Zatím ten okamžik nenastal. Což vzhledem k tomu, že již pěknou řádků týdnů tlachá vždy po celou stopáž úplně do všeho, je naprosto proti všem zákonům statistiky. Zounar je prostě taková naše světová anomálie. Tak na něj buďme patřičně hrdí. A to je důvod proč bych tento pořad zrušil s okamžitou platností. Protože co když se Martínkovi někdy nějaký vtip přeci jen povede? ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama