Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Krásna Catherine mohla kedysi natočiť romantickú komédiu s názvom sexy 20, potom sexy 30, teraz sexy 40, o desať rokov sexy 50 atď. Bola by to taká životná séria a mohla byť v Guinessovej knihe rekordov ako časovo najrozsiahlejšia filmová séria. Lenže film sa v originále volá Rebound, takže to v USA nikto nemal a nemá v úmysle. Aby som nezabudol, film je vcelku originálny, nepôsobí strojene, na svoj žáner sa postavy chovajú relatívne uveriteľne a končí určite inak, ako by ste čakali. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones si může před své jméno klidně dát ještě jedno křestní a to "sexy", beztak už má jméno jak žížalu, tak je to jedno a co se týče číslovky tak tam může mít 40, ale klidně i 60, protože když je jednou ženská krásná, tak je hold krásná a hotovo. Není to však jen Catherine co je na filmu sexy, ale i pocit z tohoto bijásku. Esence komedie a romantiky jsou zde skvěle propletený a čím víc se film blíží ke konci, tím víc jsem z něj cítil pohodu a uvolněnost. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Katka Zeta ako rozvedená matka je divácka stávka na istotu - charizma jej nechýba, no ako herečka žiadna extra trieda. Čo viac napísať o filme, kde je úvod rozpačitý, divák je vždy 10 minút pred scenárom a len pár momentov sa vyhne očakávanému klišé. V závere sa podarilo dotiahnuť sladkú sentimentálnu bodku po americky a všetky romantické duše sú spokojné. Vo svojej kategórii čistý priemer, na ktorý zabudnem už zajtra ráno, žiaden emocionálny prevrat sa nekonal...P.S.: Tento film ma akurát tak podnietil k tomu, že budem naďalej sledovať herecké kreácie Justina Barthu a skúmať, či v každom filme hrá ako "trtko" alebo mu to v tomto prípade len scenár doprial. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takovou čtyřicitku by si asi nechal líbit každý :) Puritánská Amerika to samozřejmě řeší. Justin Bartha je možná dřevo, ale tady se hodil. Catherine připomíná, že je stále nejen krásná, ale že umí i solidně hrát. Trošku se na ní v poslední době zapomnělo a tak ve všem romantických komediích účinkuje jen Jennifer Aniston. Škoda. Film je v první polovině komedií a v druhé čistokrevným dramatem o generačním soužití. Nebýt ovšem dvojice malých darebů a jejich vždy včasného příchodu na scénu, první polovina by byla o dost nudnější. Ty děti jsou opravdu kouzelné. 55% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Úvodná predstavovačka mala (na romantickú komédiu) slušné tempo a v prvej tretine boli aj nejaké tie fóry. Bohužiaľ potom sa to zvrhlo na klasický romantický marazmus, čiže močiar plný cukru. Poučný epilóg už len utvrdil presvedčenie, že je to ďalšia zbytočná a presladená blbina, po tisíci krát opakovaná dojímavá idylka snažiaca sa byť moderná malými zrnkami (pre istotu tiež v karamele obaleného) realizmu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • V jednom z dialogů mezi Aramem (Justin Bartha) a jeho matkou (Joanna Gleason) je zmíněno, že pracovala pro Ralpha Laurena. Stejně se jmenoval její nadřízený i v seriálu Přátelé (od r. 1994), v jehož několika epizodách se Joanna také objevila. (Sinecod)

Reklama

Reklama