Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Po všech stranách průměrná romantika. Dvakrát či třikrát se zasmějete a jinak se jen koukáte na předvídatelné obrázky, aby to celé završil předvídatelný konec, vy si mohli poplakat, zmáčknout svému milému/svojí milé ruku na konci a zapomenout. Lehce klišoidní romantika, která se dá docela přežít, ale těžko se k tomu budete vracet, jako třeba k Lásce nebeské :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stokrát premletý, prežutý a preobracaný scenár na tú istú tému stálle dookola. Niekedy je z toho totálny výplach, niekedy sa tvorcom podarí z toho spraviť aspoň ako-tak pozerateľnú záležitosť, čo sa v tomto prípade potvrdilo a podarilo najmä vďaka hercom. Ale inak okej, neurazí, neprekvapí, zasmejete sa a príjemný film na dlhý večer je za vami. 60%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Základná dejová línia sa takmer v ničom neodlišuje od stoviek podobných snímkov, neprináša nič nové. Film rýchlo upadne do patetickej, sentimentálnej nudy, čo veľmi skoro začne iritovať. Ide vlastne o takú romantickú komédiu len bez romantického náboja a humoru, ktorá neponúkne zhola nič, len pekné zábery na C. Zeta-Jones a smiešneho pubertálneho týpka, ktorý pri nej vrtí chvostom. Úplne zbytočný film. 35/100 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones si může před své jméno klidně dát ještě jedno křestní a to "sexy", beztak už má jméno jak žížalu, tak je to jedno a co se týče číslovky tak tam může mít 40, ale klidně i 60, protože když je jednou ženská krásná, tak je hold krásná a hotovo. Není to však jen Catherine co je na filmu sexy, ale i pocit z tohoto bijásku. Esence komedie a romantiky jsou zde skvěle propletený a čím víc se film blíží ke konci, tím víc jsem z něj cítil pohodu a uvolněnost. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama