Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, čirá retardace, ty dvě kopyta na režijní stoličce si opravdu myslí, že do světa vypustili vtipnou nebo minimálně průměrnou parodii? A myslí si vůbec něco? Tohle musela být improvizace (a to ještě k tomu opravdu špatná, ti "imitátoři" jsou otřesní), protože jinak nechápu, kdo to mohl schválit k natáčení, pokud znal scénář. ZLO, název filmu mluví za vše, odstřelit a zakopat. 0% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc? Jak se to mohlo stat? Tohle je naprosta mega sracka. Nejenom, ze film neni parodii na katastroficky filmy, popravde ani nevim, ze by tu nejakej byl sparodovanej, ale film ani nema pribeh, ostatne asi nemel ani scenar a nejspis ani reziser se nedostavoval moc na nataceni. Jeste stesti, ze tu je aspon neco jako hlavni hrdinove. Film je naprosto silenej slepenec vsech moznejch scen z asi tak stovky filmu poslednich let, pricemz sceny na sebe nenavazujou, vetsinou jsou ultra trapny a ty potencionalne zabavny (tj. se zajimavou parodovanou postavou), jsou zabity nejakou strasnou picovinou, napr. Hulk, Iron Man a Hellboy. Takze sem se zasmal mozna tak trikrat. No a co se tyce samotnejch hercu, to je taky otresny, kazdej nejen, ze hraje vic postav, ale ono o hrani tu vubec nemuze bejt rec. Jedina za zminku stoji Kim Kardashian a to jen proto, ze je sexy. No a co se tyce triku, tak ty jsou taky vetsinou dost hrozny. Od odpadu to tak zachranujou jen 3 veci, docela vtipne sparodovanej Beowulf, ze jsem se skoro vubec nenudil a celkem pohodovy pisnicky, obzvlast zaverecna pichaci (ktery ale ublizuje zbytecna delka). ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Čo viac dodať k tomuto filmu, čo už všetci nepovedali? Jason Friedberg a Aaron Seltzer sú proste ekvivalentom najhorších režisérov, scenáristov a producentov filmovej histórie a najväčší trest pre nich by bol nechať ich pozerať ich vlastné filmy. A ani sa nesnažte mi hovoriť, že je to predsa paródia a treba to tak brať! Ani náhodou. Existujú skvelé satiry a paródie ako napríklad Spaceballs. Toto nie je vtipné, nemá to chuť, miestami je to kruté a nechutné, absolútne bez inšpirácie... toto je fakt najhorší film,ktorý som kedy videl, a myslím si, že ani ako zhúlený by som na tom nič vtipné a komické nenašiel. Strieľa to vtipy naverímboha a ani jeden nefunguje. ANI JEDEN!!! Nie je ospravedlnenie pre tento film. Je to hnus, grc, odpad a všetko v jednom. Pre všetko na svete ľudia... NEPOZERAJTE TENTO FILM!! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 1. mieste ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seltzer-Friedberg, Souchotě, Spála, Syfilis... Tolik stručný výsek z obsahu Encyklopedie lidských chorob a nemocí vydaného v roce 2009 odborníky z Massachusettského zdravotního institutu.. Sledování tohoto zhovadilého guláše vyžaduje jistou dávku osobní statečnosti, kterou bych přirovnal k prostrčení vlastního nádobíčka potřeného tapíří krví dírou od suku vprostřed dlouhé fošny a následnému vyplutí na tomto improvizovaném plavidle po proudu Amazonky vstříc hejnu muslimských piraň, kterým zrovna skončil Ramadán. Hlavního představitele doporučuji pro roli Macha v hrané verzi českého animovaného seriálu, protože má naprosto ideální levý ušní blinkr pro sjíždění schodového zábradlí.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama