Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Atmosféra 6/10 Prostředí 5/10/// +největší asi v tom, že se tvůrci snažili o nějakou tu originalitu -nejméně potěší fakt, že potenciál je prakticky nevyužit/// Lepší jako dvojka ale stejně mi přijde že atmosféra toho prvního filmu nebyla překonána. Děj se nám ke všemu tentokrát přesunul na území Ameriky, konkrétně do Las Vegas. A já si říkám proč. To už se filmařům nechtělo stěhovat do Čech, nebo nám chtěli dokázat že i Amerika má svoje nebezpečné hostely? Jediné co vlastně zůstalo, tak je motiv. Konkrétně motiv bohatých zvrhlíků koukat na mučení a zabíjení a fakt že za to rádi zapaltí. Proto se asi vždy a všude najde nějaká organizace, který nějaké to chutné či nechutné maso někde na ulici sežene. Jediné co tohle všechno spojuje dohromady je čistě thrillerová zápletka o tom, že jeden chlápek chce ženskou kterou mu přebral jiný chlápek, konkrétně jeho nejlepší kamarád a tak se neštítí pozabíjet ani svoje přátele jen aby ji potom mohl utěšovat a tím si ji získal. Hmm, nic moc co? Si říkáte. Já to vidím podobně. Navíc šokující momenty by se dali spočítat na prstech jedné ruky. A ke všemu je tu spousta postav trestuhodně nevyužita. Takže hostel Part III potěší jen málo příznivců této série a ještě méně uspokojí jejich očekávání z pořádné porce masa. Asi je nejvyšší čas pozvat si na roadtrip pár přátel a natočit si Hostel IV. "Sakra, kde mám tu kameru"/// Celkem 50%/// ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle krvavý úchylárny mi už začínají lézt pořádně krkem! Nejen, že to není dávno ničím zajímavý, ono je to čím dál víc nudnější a zoufalejší. Proč nemůžou u těhle filmů zůstat filmaři u prvního dílu?! Podobně, jako u SAW jsou další díly děs a hrůza. Základ filmu na morbidním týrání lidí, fajn...snad jednou, ale udělat kolem toho humbuk v podobě už třetího filmu? Pokud chce HOSTEL jít ve stopách SAW, tak proč ne. Od celkem ucházejícího prvního dílu to jde z každým dalším z kopce a tenhle snad poslední je jen neohodnotitelná ubohost. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak pekne po poriadku. V HOSTELI III nieje technicky vzaté žiadny hostel. Nie sme ani na Slovensku, dej sa presunul do pre američanov možno atraktívnejšieho Las Vegas. Podobne aj služby ´´klientom´´ sú inovované a na vyššej úrovni. Zábavnosť tu ale neklesla rapídne, ako sa možno čakalo a tak táto torture jednohubka utíši žánrový hlad. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Dvojka alespon navazovala na jedničku, ikdyž ztrácela na kvalitě. Což se tady říct nedá, ale co je pozitivní, že u tohoto dílu netřeba vidět předešlé, jelikož už jde spíše o zábavu zbohatlíků, kteří si vsázejí kdy obět co řekne, jak dlouho vydrží a co snese než umře. Zároven se kvalita vrátila opět k prvnímu dílu! 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama