Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejsem překvapená, že Hostel III. dopadl takhle špatně. Jednička byla sice dobrá, dvojka už však byla hodně špatná. A trojka? Mizérie, která jen tak nenajde obdoby. Je to kýčovité, hloupé a atmosféry jaká byla v prvním díle to nemá ani co by se za nehet vešlo. Část mužského publika sice možná ocení až trapné množství spoře oděných zadků a bujných poprsí, ale jinak to nemá nic. Jednu hvězdičku dávám jenom proto, že jsem byla schopná to dokoukat. Víc k tomu říct ani nejde. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Scott Spiegel je šikovný režisér, majúci na konte nenápadné perličky ako Narušiteľ (1989) či Od súmraku do úsvitu 2 (1999) a to, že v sérii vymenil Eliho Rotha, ktorý sa v trojke podieľal aspoň na scenári bol dobrý krok. Kým dvojka opätovne a bez nejakej väčšej invencie iba lúhovala nápad z jednotky, trojka prináša aspoň zmenu prostredia a čiastočne aj zmenu prístupu (mučenie a zabíjanie sa deje pred očami V.I.P. divákov, ktorí môžu dokonca uzatvárať stávky na priebeh vraždy). Bolo to pomerne napínavé, nechýbali dejové zvraty, obete sa nesprávali pasívne, príbeh sa nesie v duchu "každý chvíľku ťahá pílku" a mňa osobne tento tretí diel zo všetkých Hostelov bavil najviac. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak hororoví fanoušci se dočkali i třetího dílu a můžu říci, že po ostupu Eliho Rotha od série a nahrazením Scotta Spiegela je hned znát docela posun kvality dolů. Co se týče pointy, tak ta jde a během filmu dokáže pěkně překvapovat, s herci už je to slabší a já se těšil každopádně na pěkně krvavé a odporné mordy, které zde už bohužel nejsou tak dobře provedeny a jsou nedotažené. Neříkám, že třetí díl je odpad, to rozhodně ne, ale příště už si ho nejspíš nepustím. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hostel III si vzal konečně do parády jiný režisér, ale dopadlo to ještě hůře než předchozí dva díly. Jatka v Las Vegas vypadají celkem uměle, vůbec se nepodařilo vybudovat hutnou atmosféru, neznámí herci jsou nemastní neslaní a už první twist působí hrozně hloupě. Aby toho ale nebylo málo, tak v závěru přijde druhý, který je ještě horší. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama