Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

A me se to moc libilo. Bylo to fakt sranda, ve smyslu kamarad taky rad :) Pochopitelne, ze jak uz to tak byva, hostel s poradovim cislem 1 byl asi nejlepsi vubec, a trojak jde ve slepjejich "co se stalo ve Vegas, zustane ve Vegas" az na to ze nezustalo. Nicmene i tak vtipny kousek. Jako komedii vrele doporucuju ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně slabej filmek a se sérií Hostel má společný jen klub Lovců lidí. I prostředí se změnilo a ze Slovenska se přesunulo do Las Vegas. Další rozdíl je v tom, že boháči už sami nemučí a nezabíjejí lidi podle svého, ale sázejí si na to. Některé smrti jsou spíš nudný a ani zde není tolik krve jako v předchozích dílech. Jako úplně špatný film to není, ale čekal jsem spíš průměr jako u předchozích dvou. Za mě 40% :( ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - séria mala už svoj prvý štek naladený málo nad MUTE a nie na MAX , ako Final D / SAW / F 13 / HALLOW / T.C.M. / etc...čiže v tomto prípade pokúšanie HOSTEL o H-certifikát žiaden divák nemôže prosiť. Hostel bude stále HOSTELom a dúfajme , že sa dvere zabuchnú , kľúč Eli prehltne a nikomu ho nedovolí ani vykašľať. Je to žmýkanie vysušného a ak Ti neabsorbuje žiaden zo zmyslov nadsádzku, ani snímok vyfabrikovaný na gore ( bez všetkého filmárske naokolo ) tak to preskoč. Prípadne si predstav, že to takto skutočne funguje. Je nutné vidieť " oridžinál " odpad a bude svetlo. Keďže v odpadoch som sa už nahrabala dosť , tak uberám bodík len za absolútnu zbytočnosť. ( ten final fight , ktorý to celé rozvlní je oukej ) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Dvojka alespon navazovala na jedničku, ikdyž ztrácela na kvalitě. Což se tady říct nedá, ale co je pozitivní, že u tohoto dílu netřeba vidět předešlé, jelikož už jde spíše o zábavu zbohatlíků, kteří si vsázejí kdy obět co řekne, jak dlouho vydrží a co snese než umře. Zároven se kvalita vrátila opět k prvnímu dílu! 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama