Reklama

Reklama

Americký prezident a britský premiér by šli do války, ovšem ne každý souhlasí, že válka je dobrá věc. Například americký generál Miller (James Gandolfini) a britský ministr pro mezinárodní rozvoj Foster (Tom Hollander) jsou zastánci míru. Když ovšem Simon Foster jaksi nechtěně podpoří vojenskou akci v televizi, získá najednou ve Washingtonu spoustu přátel. Pokud se mu podaří spojit se ve Washingtonu s těmi správnými lidmi a pokud se jeho pobočník (Chris Addison) vyspí s tou správnou stážistkou, možná se jim podaří i zastavit válku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (126)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Velice vydařeně pojatá parodie na britskou politiku. Se zvraty, podrazy a spoustou meetingů tvořící skvělý celek plus zástupce ministra jakožto naprosto vynervovaný člověk s pomalu jediným slovem ve svém slovníku FUCK (nejlepší jeho hláška je hned na záčátku: Fuckity bye). 4* jen kvůli občasným prázdným, nic neříkajícím pasážím. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už vesměs stoprocentní Iannucci. Smrtící formou odvyprávěná realita několika dnů před invazí do Iráku. Taktovku v rukou opět třímá osvědčená dvojice Skotů, jejíž o fous milejší polovičku ztvárňuje Peter Capaldi. To je asi všeříkající (stejně jako Jamieho teorie se zedníky, hehe). --- "I think of becoming a suicide bomber." ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takový drsnější, silnější a vostřejší Jistě pane Ministře popřípadě Premiére. Jen s tím problémem, že to postrádá takový ten nonšalantní přístup, který právě onen seriál měl a spíše se snaží zaujmout sprostými vtipy, které v jistých ohledech jsou super, ale všeho moc škodí. Kromě toho, pokud jsem to chvíli na sto procent nevnímal, okamžitě jsem se ztrácel. Psát titulky na tenhle film musel být fakt porod, protože jenom o dialozích tenhle film je. A co víc, lítají tam jedny hlášky za druhou a je neskutečně těžký se v tom v pohodě orientovat. Určitě zajímavý film, ale radši se vrátím k jeho noblesnější podobě v podobě právě seriálu Jistě pane Ministře. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Nejlepší satira, kterou jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Až se člověk zamyslí, jestli to opravdu takhle nechodí. Ta představa, že všechna rozhodnutí dělají jen malí lidé za těmi velkými je až příliš reálná. Smál jsem se moc a moc hlavně díky Malcolmovi, ale i dalším dialogů. -"Twelve thousand troops. But that's not enough. That's the amount that are going to die. And at the end of a war you need some soldiers left, really, or else it looks like you've lost." ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Jak snadno se může stát, že touha po moci několika jedinců povede k mezinárodnímu konfliktu? Podle In the Loop celkem snadno, prostě záleží kdo bude mít zrovna o trochu větší kou...teda kuráž. Ve výsledku je tahle tématika podaná tak dobře, že celkem věřím, že to tak může být i v realitě. Takže kdo touží proniknout do tak trochu zběsilých vod vysoké politiky, doporučuji obrnit se nejen neprůstřelnou vestou, ale i nervy a vyrazit do těchto zamotaných kruhů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Slovo "fuck" zaznie vo filme 135 krát, z toho 86 krát z úst Malcolma (Peter Capaldi). (Astonko)
  • Prvý zostrih filmu mal 4.5 hodiny. (Astonko)
  • V rámci prípravy pre svoju rolu mal Peter Capaldi prístup do Pentagonu, kde viedol rozhovory s viacerými generálmi. (Astonko)

Související novinky

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno