Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Jordan

všechny recenze uživatele

nemôžem ten film hodnotiť, lebo si ho už skoro nepamătám, strýko naňho vzal mňa a bratranca v Spišskej Novej Vsi do kina a ja som bol malý fagan a zbožňoval som tie štyri korytnačky. Každopádne je to legenda a . . . ehm . . . páči sa mi ten originálny názov filmu, že: "Teenage Mutant Ninja Turtles" ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Jasně to je pecka. Velké plus jsou opravdu krásné želvy, takový kostým jsem vždycky moc chtěl. Nejlepší je v tomto filmu Michelangelo, který má krásný smysl pro humor a bratrské pochopení. Třiská je fakt hnusný , ale želvy pojídajíci pizzu, to je opravdu docela sranda :D Co by jste ještě vice chtěli lidi, to je uplně úžasné. ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Snaha ostatních rozumbradů odkopnout filmové želvy někam na dno stoky, vyšla vniveč. Ano, želvy jsou infantilní, nad některými pasážemi musíte dnes kroutit hlavou, ale z hlediska doby, není moc co vytknout. Tvrďácký Casey Jones, Pohledná April, Trhač, co zabíjí už jen pohledem. Smrtelná kombinace a kult. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Jeden nemůže být pokrytec, aby zatratil fenomén, na kterém nějaký ten pátek (či spíše víkendová rána) vyrůstal. Upřímně by mě zajímalo, kdo si kde a s kým šlehnul, že přišel s námětem želvích teenagerů, ale což, každý byl jednou teenagerem. Na druhou stranu hrané verzi nějak chybí to kouzlo animáku, April tu není taková kočka a Trhač vypadá jako chlap v hodně divném kostýmu zlouna(čemu tak opravdu vždy bylo, ovšem to nebylo TAK vidět)... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

U mňa super. Ako decko som na to niekoľkokrát bol v kine, baví ma to aj teraz. Je to zmeska lacných vtipov, priamočiarého komiksového príbehu (vtedy sa v detských filmoch ešte umieralo a zabíjalo!) a zábavnej akcie. Seriál je seriál, ale film je dôstojnou súčasťou ságy, i keď nostalgia určite robí svoje... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve 38:20 minutě, kdy se Leonardo hádá s Rafaelem, je za stolem vidět jeden člen z filmového štábu. (Zek)
  • Ve scéně, kdy Raphael vyjde z kina, je v pozadí vidět plakát filmu Critters (1986). (Džejkop)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)

Reklama

Reklama