Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Gig 

všechny recenze uživatele

Tyhle želvy miluji, ty mají vtip, nadsázku a ducha původního seriálu. Masky byly v plenách, i když v oné době bomba. Ale, co hlavně, je to moje dětství. Navíc Tříska Švehlík, to bylo geniální spojení. April byla ještě zrzka, Itálie všude dýchala. Dostali jsme kombinaci želv, Karate kid, které v té době letělo. Hudba osmdesátková ala Policajt z Beverly Hills mixnutou počátkem devadesátek a tehdejším rapem. Navíc sympaťák Casey Jones. Go, Ninja, go. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Po spoustě let jsem se musel znovu podívat na film na kterým jsem byl snad i v kině když jsem byl ještě prcek. Chápu, proč se mi to líbilo a není to zase tak zlé ani po těch letech. Jenže jsou filmy, které nestárnou a i po letech mají určitou kvalitu. Toto bohužel je ten případ kdy film zestárnul a vypadá po letech „legračně“. Kdybych film hodnotil tenkrát asi by dostal čtyři hvězdy, ale dnes jednu uberu… ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Už v době, kdy to byla novinka, velké zklamání a nuda proložená nudou. Možná,, že to má na svědomí fakt, že jsem to viděl až po II a III, ale i tak. Pojetí temné (no, pokud by to bylo Rko tak prosím) ale většinu doby nic nevidíte a když ano, uzívete se nudou. Tohle nejsou želváci. Tohle jsou nuďáci. Ale aspoň dík, za ty tržby, páč jinak by nebyla kultovní II s Vanilla Icem a jeho nepřekonatelným Ninja Rap!!! P.s. a dovíte se aspoň, jaké bylo jejich první slovo. Ne, není to satanžel... go fuck yourself, you motherfucker! Ale...pííííízza. Výmluvné. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jak se dá nemilovat film, díky kterému jsem se stal závislým na pizze v době, kdy v celém městě byla jen jediná pizzerie? Film, na kterém jsem vyrůstal, a u kterého mi ani tehdejší nepochopení každé druhé hlášky nebránilo se skvěle bavit u tehdy tak realisticky působících gumových oblečků, Obi Vana Třísky a Darth Shreddera? Film, na který mi sice ještě včera nezbyla jediná vědomá vzpomínka, a přesto jsem si při návratu k němu po téměř dvaceti letech vybavoval každou scénu? Ne, nemilovat se nedá, o to spíš, když i dnes dokáže spolehlivě hodit do pohody a pobavit. Želví nindžové jsou prostě kult a tečka. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jasná kultovní záležitost je tahle filmová želví variace. Přehnaně laciné efekty, mátonožná choreografie bojových scén, jednotvárné kostýmy, "aušusově plastykový" trhač a po radioaktivitě mluvící-myslící krysař Tříska jsou jasným filmovým krokem vedle.....když, ale jsou to přece Želvy....nostalgická vzpomínka = 60%! ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Raphael vyjde z kina, je v pozadí vidět plakát filmu Critters (1986). (Džejkop)
  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)
  • Ve 38:20 minutě, kdy se Leonardo hádá s Rafaelem, je za stolem vidět jeden člen z filmového štábu. (Zek)

Reklama

Reklama