Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk který se jak už to často bývá zvykem zcela minul svému původnímu řemeslu, ale proč ne, i amatér může bejt kolikrát lepší než profík (vidíme to ve všech oborech, ale ti erudovaní si to jen nechtějí přiznat, sami víme co je k tomu vede), kuchař tedy možná dobrej (zcestovalej) ale jinak úplnej televizní amatér, nevím kdo tyhlety lidi stále protěžuje...Asi to zas není tak těžký založit si svůj vlastní pořad:-) Nejlepší na celém tomto pořadu jsou tak možná ty Babicovy jistě luxusní hodinky a občas ty nesnesitelně připitomělé kecy:-) Co se týče teď nově přes masmédia večně masírujícího se dua Babica-Polreich na konkurenci, tak jsem přeci jen trochu pro Babicu (kterej Polreicha snad ani nenapadl). Polreich je sebestřední arogantní machírek, kterej neví kde žije,kdy si myslí že je ve svém oboru naprostej "KING", navíc vaří draze a především pro snoby, typický čecháček, který bude kritizovat kde koho, hlavně aby se udržel on Sám na pomyslném výslunní...Prý by si nic od Babici do huby nevzal, zajímavé, já bych si zas nic nevzal do huby od pana Polreicha, nikdo ho k tomu přeci nenutí, ale jestli nic neochutnal, pak se tento výrok vymyká opět zdravému rozumu, tímto gestem neuráží jen mě ale všechny ostatní lidi, se kterýma Babica vaří, jestli jste si všiml, on ve svém pořadu nevaří jen sám sobě ale i lidem kteří tam donesou různé recepty:-) Udivují mě rovněž komentáře typu, "Jirka nic neumí" apod, jak to může říct nějakej moula, kterej neví ani jak vypadá vařečka,nikdy ni nedržel snad ani v ruce a kterej pochopitelně sám nic neumí, tedy krom kritizování.. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte maso, naklepte, posypte trochou sole (sic!), pepře, strčte do hrnce (když nemáte hrnec, strčte na pánev, když nemáte pánev, sežerte to syrový), nakrájejte dvě velké cibule, ty strčte za masem, zalejte olivovým olejem, přidejte koření (jedno jaký, prostě tam něco nasypte), smažte pět minut. Mezitím si nakrájejte zeleninu (podle toho, jakou kuchyni zrovna připravujete, když francouzskou, krájejte květák a papriku, když asijskou, krájejte rajčata a brokolici, když jihoamerickou, nakrájejte všechno, co doma máte, a posypte pepřem) a až bude maso hotové, hoďte na něj zeleninu a dejte do trouby na 200 stupňů. Na pět minut. Z trouhy vyndejte a máte univerzální jídlo, které se připravuje v Řecku, v Japonsku, v Číně, prostě kdekoliv. Dožírejte se pravou japonskou/italskou/indickou rýži vařenou podle toho, jak píšou na sáčku (ne abyste vařili podle toho, jak píšou na krabici, kreténi, na sáčku!). Brutální. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Svižná cooking-show? To mi ho vyndejte a omlaťte o schody. Ano, přesně o ty schody, po kterých vystoupal Jirka Babica, úspěšný to prodavač sportovních potřeb, do kuchařského nebe. Ono se říká, že když už děláte pořad s Jiřinkou Bohdalovou, v zákulisí stojí (stál) Zdeněk Pohlreich a dva další borci, kteří ji přesně radili, jak to má v tý misce matlat a co u toho říkat za kuchařský moudra. Byla to tragédie, ale zachraňovala to populární herečka a tým schopných všeobecně uznávaných kuchařů. Ovšem u pořadu Jirky Babici vidíte, že si to tam matlá sám a to ani není legendární český herec ani proslulý kuchař. Sám nejsem profesionální kuchař, ale selský rozum mi říká, že ne vše musí chutnat tak, jak to vypadá nebo co se u toho povídá za nesmysly. Takže pořád myslíte, že je to svižná cooking show? Show to je, o tom není pochyb. Show je to hlavně teleshopingová... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama