Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A když neni tvaroh, pouzijte bily jogurt. a kdyz neni bily, vezmete klidne boruffkovej… Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby :-)) Je třeba něco dodat k téhle doslovné citaci? :-) Jedna hvězda za pobavení! Jako kuchař, je tento pán ale totální játro :-) ()

Reklama

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Genero

všechny recenze uživatele

Muž žijící v lesku pleše Zdeňka Pohlreicha a noční můra každého gastrosexuála. To je Jirka Babice. Jediný kuchař, který dokáže použít slova Boloňská a kečup v jedné větě a ani okamžik neváhá nahradit citrón knedlíkem a sojovku petrželí. Pořad člověka, jenž si klohní blafy ve své čarodějné kuchyni je jistě kulinářskou exhibicí pro diváky, pro které je svíčková neodmyslitelně spojená s chutí kopru a nedokáží si představit uherák bez šlehačky. Chcete-li tleskat, tleskejte, chcete-li mlaskat, mlaskejte, chcete-li zvracet, zvracejte. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá jako typický český chlap,mluví jako typický český chlap a je naprosto nemožný. To mě napadne pokaždé,když s velice znuděným pohledem přepínám kanály a bohužel jsem se na tomto "umělci" zastavila. Netvrdím,že jsem ve vaření o něco lepší nebo horší než tenhle "dřevorubec" či co to robil předtím ale alespoň u toho vaření tak blbě nekecám. Jednou velkou záhadou mi je,zda někdy tento muž a nějáký jeho host se kterým obvykle vaří sní své porce,protože se nikdy co si pamatuji nestalo,že by něco snědl až je recept hotový - soudě podle jeho pupku asi zblajzne i porci hosta. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama