Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 3
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (101)

movie 

všechny recenze uživatele

První serie nekompromisně vraždí. Tvrdá, nepříjemná a politicky absolutně nekorektní komedie s hlavní postavou, kterou je naprosto nepřiměřený, stupidní a sebstřední imbecil, bývalý basketballista, který se po neúspěšně zakončené kariéře vrací do svého rodného města. Tohle je naprosto over the top. Danny R. McBride (trikař z TROPICKÉ BOUŘE) a jako jeden z režisérů Adam McKay (THE OTHER GUYS) - perfektní kolaborace. Teď dávám druhou sérii! // I po třetí sérii stále za plnej počet. ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajná komédia plná nadávok typu shit, fuck, motherfucker, cocksucking motherfucker atď :D ...Kenny, o ktorom sa v rýchlom úvode dozvedáme, že dostal padáka z prvej ligy a jeho sláva je už dávno za ním, si to nepripúšťa a správa sa ako niekdajšia hviezda. Pomaly sa však "prebúdza" a uvedomuje si svoje miesto. Komédia, kde hlavná postava dostáva samé "kopačky" a pomocou drog a chlastu sa snaží uniknúť realite...HBO obnovilo E&D pre štvrtú sériu!! Kenny fucking Poweeers! :D ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Seriál o tom největším hajzlovi a kreténovi, jakýho byste mohli potkat, který ale kromě výborné titulní postavy nemá mně nemá moc nabídnout. Kenny Powers je opravdu parchant a tvůrci společně s výborným Danny McBridem toho výborně využívají. Styl humoru mi ale příliš nesedí a ostatní postavy jsou docela špatné a nezajímavé. Nicméně Kennyho audiobook chci hned! ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

První řadu mám za sebou a mám z toho takové smíšené pocity. Kenny Powers je strašný hovado. I přesto jsem si myslel, že mu budu fandit. Stejně jako tomu je u How not to live your life, ale po první řadě tomu tak není. Jsem docela zvědavý, jaký dojem na mne udělá druhé řada, snad lepší, než ta první. 1. řada 6/10 Druhá řada je za mnou a mám z ní tak nějak stejný pocit, jako z té první. Český název "nahoru a dolů" je celkem výstižný, protože mi Powers přijde pořád tak blbě nerozhodný a neví co by. Ale vtipné to je, to jako ano, ale čekal jsem víc. Nechám se překvapit třetí řadou. 2. řada 6/10 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Hledali jste většího kokota než je David Brent, Michael Scott a Andy Millman dohromady? Danny McBride je skvěle padnoucí do role extrémně egoistického vidláka co si nevidí do huby, až má člověk chuť mu jít jednu vrazit. Partička od Zprávaře a kolem Davida Gordona Greena (tenhle kluk má fakt talent) si trochu blbne na HBO a je to moc velká psina - tahle svoboda co všichni zainteresovaní tvůrci dostali je velmi prospěšná. 1. sezóna 80 % 2. sezóna 85 % [Třetí série] Nevěřil jsem tomu, ale po výborné zastávce v Mexiku začal Kenny Powers nadhazovat ještě lépe, a ač je po třetím striku se seriálem konec, zůstanou nám výborné vzpomínky na nejstylovější charakter televizní historie. Kenny, budu tě uctívat, bude na tebe referovat a budu tě doporučovat i v českých buranských hospodách. 3. sezóna 90 % ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama