Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota, tahle parodie na špiónské filmy se fakt moc nepovedla. Ani herci to nezachraňují a scénář se dá označit za jednu velkou blbost. Robert Luketic zase prokázal, že s kvalitou jeho filmů je to jako na houpačce! Raději bych doporučil: Zatím spolu, zatím živi (Knight and Day, 2010) nebo Tohle je válka! (This Means War, 2012). A pravdou je, že i snímek Mr. & Mrs. Smith je o dost kvalitnější! Ještě za 2 hvězdy, 45 %. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.7.2010 ~ Nepodařená komediálně-akční parodie akčních komedií. Ono se to ale, zdá se, samo za parodii nepovažuje. Bohužel. ~ Katherine Heigl (xichtík známý ze seriálu Chirurgové) a Ashton Kutcher (toho mám v povědomí pouze z Osudového doteku a Samce) se potkají v Nice. Katherine je tu se svými rodiči na dovolené poté, co dostala kopačky od přítele, Ashton tu má jako tajný agent ála James Bond tajný úkol. Ashton toho už ale má plné zuby a chce práce zanechat a Katherine je výborným důvodem. Oba se zamilují a vezmou, aniž by Katherine o minulosti svého vysněného měla ponětí. Probuzení do reality jí čeká ve chvíli, kdy se na Ashtonovu hlavu vypíše odměna a po obou začnou jít všichni "spící agenti" z okolí, a že jich není málo. Mezi Katherine a Ashtonem to jiskří, ale oba si musí své vyříkat dříve, než chytí kulku. ~ Ashton je jako profesionální tajný agent a zabiják nepřesvědčivý, Katherine hraje blondýnku, která není úplně blbá, jenom jako blbá vypadá a to tak dobře, že je tupá blondýna. Celý film tak působí jako poměrně dobrá parodie, u níž si aktéři chtěli odpočinout od "běžných" filmů, bohužel je tak nějak cítit, že to parodie být asi neměla. Nechápu, vzhledem k výše napsanému, kde vzal František Fuka, že jsou oba hlavní představitelé hvězdy první kategorie. Do těch mají oba ještě hodně daleko (chtěl jsem napsat kurevsky daleko, aby to lépe vystihlo, jak daleko k hvězdám první kategorie podle mě oba mají, ale přišlo mi to až příliš expresivní, tak to raději nenapíši). ~ Výsledkem je tak něco nedomrlého, co by nemuselo být špatné, kdyby to nebylo tak špatné. A nenápadité a nezajímavé a nepřesvědčivé a kdo ví, co to vlastně ještě všechno bylo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný nájemný vrah se zamiloval, pověsil bouchačku na hřebík, oženil se a jen filmový panic by mohl očekávat, že už si nikdy nevystřelí. Vrahouni jsou zkrátka rutinní sázkou na jistotu, při které sice ústřední pár nijak zvlášť neohromí, ale leccos zachraňuje pragmatický tchán a věčně zlitá tchýně, jejíž ksichty daly mé bránici pořádně zabrat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to až zase tak pitomý. Ashton Kutcher a Katherine Heigl se mi v tomhle filmu líbili sice asi tak, jako fakt, že v současnosti po světě koluje horor, který těží ze spamů tipu: pokud tohle nepošleš, zemřeš, ale jinak to mělo docela i šmrnc. Legrace sice nebyla příliš vábná, ale nemůže se tomu filmu upřít, že docela uběhl. Akční scény, když nějaké byly, byly taky fajn, takže se to zkousnout dalo. Tady opravdu záleží na tom, zdali jste schopní přežít ústřední dvojici. Jinak televizi okamžitě odpojte ze zásuvky. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo dost děsné a skoro o ničem. SPOILER: páreček - dominantní muž, který je tajným špiónem - prdlá blondýnka se klony k tomu, aby byla domácí puťka - je docela profláklý a omýlaný. A děj filmu "všichni nás chtějí zabít, já tě ochráním a společně všechny padouchy postřílíme a budeme žít šťastně až do smrti!" mi přijde jako nějaká šablonka. Mimo jiné jsem dneska úplně náhodou viděla i film "Zatím spolu, zatím živi", který je prakticky to samé, jenom tam je trocha pseudopointy. Obávám se, že z psychologického hlediska by tohel prostě nešlo... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama