Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Recenze (258)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malé hodnocení, mě se ten film docela dost líbil. Ano je to obyčejná romantická komedie o které už od začátku víte jak to dopadne, no a? Mě to teda tady rozhodně nevadilo, film rychle utíkal a já jsem se dost dobře bavila. Asi mám pro tenhle film slabost nebo co, ale tak malé hodnocení si to teda rozhodně nezaslouží, viděla jsem mnohem horší filmy podobného typu, které tu měli větší hodnocení, 4* ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

V podstate soutez o to, jestli ma vetsi vrasky Hugh Grant, anebo SJP. Intelektualni hodnota nulova, humornych scenek pomalu, ale dekuju za vsechna ta moralni ponauceni. Potrebovala jsem vedet, ze odpoustet je to hlavni. Vazne, dekuju. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Stokrát provařená nuda, u jejíž natáčení se snad ani ti herci nebavili. Na druhou stranu zase žádná velká katastrofa... ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takto to fungovat nebude. Začíná to už obsazením. Jako SJP mám ráda, ale pouze jako Carrie, jinak je teda docela hrozná, Hugh se sice snažil, ale když k sobě nemá pořádnou partnerku, tak se může snažit sebevíc, a ničemu to nepomůže. Ostatní postavy mohly být výbrány taky lépe. Děj byl taaak nudný, musela jsem si to dát nadvakrát, 103 minut v kuse bych nevydržela. Vtipy žádné, romantika žádná, akce žádná, co to vůbec bylo za film. Ach jo, a přitom námět vypadal tak slibně. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Manželství Morganových se před třemi měsíci rozpadlo a již se zdá, že není způsob jak jej spravit. A pak náhodou uvidí vraždu a jsou proto strčeni do ochrany svědků a posláni kamsi do Wyomingu, daleko od civilizace. A jejich životy se zastaví, jsou odstřiženi od jakékoliv komunikace se světem a musí si vystačit jen s málem a taky jen se sebou samými. A Paul a Meryl zjišťují, že jim přecejen trochu té lásky zbylo. Že jejich problémy mají řešení a že se chtějí snažit jejich vztah udržet. Přišlo mi to, no, hezké. Vtipné tedy ne, ale ne nějak vyloženě trapné. Krásné prostředí a co jsem si na tomhle filmu užila byla Sarah, která je prostě nádherná a úžasná a já se jí nemohu nabažit. Co mi vadilo byl kupodivu Hugh Grant, kterého jsem tu nemohla vystát a který se mi jevil značně příšerně. Nepřišlo mi to křečovité ani nijak příliš hloupé. Myslím, že na tom má zásluhy hlavně Sarah:) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

ale no toto - vôbec nie také zlé: ja, starý nepriateľ amerických romantických komédií, ktorého hugh grant doposiaľ ani raz neokúzlil a čaru sarah jessicy nepodľahol, musím konštatovať: aj keď originalita nie je v prípade tejto nenápadnej romantickej komédie devízou a všetky klišé žánru sa tu napokon prepašovali, ja som sa zabával, dávka humoru a vtipných replík (prevažne na konte hugha, ale po jednej, dvoch mali aj ostatní) veľmi potešiteľná, myšlienka (aj keď pekne americky zabalená a naozaj stokrát videná a neinovovaná) nadávkovaná slušne a nevtieravo a v podstate príjemná (dokážem sa s ňou stotožniť) a v neposlednom rade: aj ten hugh si konečne ku mne našiel cestu (alebo ja k nemu) a aj tá sarah mi vyjavila svoje čaro: nie je veru márna. najväčší klasik je ale aj tak sam elliott, večný kovboj, ktorý podľa mňa je oveľa viac kovboj, ako john wayne a clint eastwood :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak by to v životě mohlo fungovat, ale ve skutečnosti nefunguje. Příjemná zábava na nudné odpoledne, ale jinak průměr bez myšlenky a vnitřního sdělení. Párkrát jsem se zasmál a párkrát i zamyslel, ale jinak mi to moc nedalo. Asi nejsem "Roman Tyčka". 55% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár histórie, to bez debaty. Na vyschnutú vyžlu Parker sa nedá pozerať, s tým podlhovastým ksichtom a nosom by bola vhodná akurát tak chytiť za nohy a použiť ako oradlo. Večne nevyspatý alkoholik Grant to tiež nie je žiadna výhra. S tými vačkami vyzerá akoby nespal dva týždne a tomu zodpovedal aj mdlý herecký výkon. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Otřepané vtipy a naprosto nesourodá dvojka Parker-Grant. Film měl být zřejmě vzpruhou v jejich upadající kariéře, ale žádným milníkem se rozhodně nestane. Sarah Jessica Parker představuje strašně protivnou ženskou, která v životě nezapnula sporák a nevytáhla paty z NY (asi tak desetkrát horší Carrie ze SATC) a Hugh Grant celou dobu jen mumlá kraviny svým roztomilým britským akcentem. Story je naprosto průhledná, ještě že na Wyomingskou přírodu se alespoň hezky kouká. Nejlepší výkon tu podal ten medvěd :-) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky, přitom se nejedná o tak příšerný propadák, jak se všude dočítám. Kdyby se to trochu osekalo, vzal to do ruky schopný scénarista, mohla z toho být úspěšná a vtipná komedie. Hugh Grant si trochu pokazil reputaci, když jsme všichni namlsaní z jeho slavných romantických komedií. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

(nechápu tak nizke hodnoceni jsou daleko horsi komedie (nove prcicky a t d ) ktere maji vice bodu tohle bylo mile usmevne a rozhodne ne za 47 procent ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Vcelku laciná komedie s vtipy založenými pouze na přehnaném zdůrazňování rozdílu měšťáci vs. vidláci. Na všední odpoledne mohu doporučit, ale Hugh Grant rozhodně umí víc. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Kdyby se točil biografický film o žokeji Josefu Váňovi, jeho kobylu (legendárního Železníka), by zcela jistě musela hrát Sarah Jessica Parker. Zde naopak být vůbec nemusela. Anglosaské krásky pro romantické komedie zkrátka vypadají jinak. A tento film nutně potřebuje nadprůměrnou herečku do hl. role aby to celé vytáhla nahoru. Komedie/drama/romantika – ne/ne/ne. Podprůměr, slabých 40%. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

První polovina byla úděsně nudná, druhá se už zlepšila v některých momentech, které byly docela vtipné. Jenže jich bylo málo. Výkon S.J.Parker a Granta mi přišel "unavený", bez šťávy. Potěšilo mě snad jen obsazení Mary Steenburgen. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo co? Přece nuda! Velice snadno zapomenutelný pokus o komedii, protože smát se nejspíš nebudete vůbec. A kam se sakra podělo to švihácké kouzlo pana Granta?? Určitě ho nemohl vyloudit, když viděl přestárlou matku SJP. Do háje!!! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Manželé, nevěra- klasika. Tady se ovšem do té klasiky měla vloudit i nějaká ta akce.. No ale dost nepovedeně. Tak za prvé, jak tvrdí police, má jít o profesionálního zabijáka. Takovej profík klidně vytáhne kvér mezi lidmi. Takhle se zbavuje svědků? Oo..jak chytré. Abych nezapomněla, tak mě celou dobu štvala Parkerová, která celou dobu přehrávala (nebo její role zase měla být tak nepříjemná?) a Grant to celé "dodělal". Jak si poslední dobou všímám, tak on má jenom jeden univerzální výraz tváře. A to jakýsi utrápený. Ten používá při jakémkoliv vyjádření emocí. Ale zvládla jsem to celé dokoukat, takže hodnocení tomu odpovídá. ()

Reklama

Reklama