Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná a stupidní teen komedie. To jsem ještě fakt nepil. Přeci jen mám docela rád tyhle teen komedie, jako např. American Pie, ale tohle teda fakt ne. Některé ty teen komedie přeci ujdou, a některé jsou naopak odpad jako hrom. Nad těmi hláškami a dalšími "vtipnými" scénami jsem spíš jen kroutil hlavou a navíc to i vypadalo docela hloupě a nesmyslně udělané, že by se tohle nikdy nemohlo stát. Režiséra Harveyho Glazera neznám a radši ani nechci vědět co dál vytvořil za sračky. Tohle je mé první a dost možná poslední setkání s tímto režisérem a zjevně také s touhle sérií. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Snad tady nebudeme mít další nekonečnou řadu ve stylu prciček, protože na zatím poslední díl dobrodružství motající se kolem rodu Wilderů se už vážně skoro nedalo dívat. Vanův boj proti děkanovy jeho nové alma mater je sprostý, primitivní a laciný. Některé teenagerovské filmečky jdou s přimhouřením oka zhlednout, některé pobaví a některé………………………. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Sexi párty nepoznám ale bolo mi jasné že to bude niečo na spôsob Prcičiek.A aj bolo a ja som sa super bavil.Hlavný herci sú sympatický.Trocha mi vadil Steve Talley ako záporák lebo som si ho pamätal ako Stiflera napríklad z nahej míle.Nič nové tu nenájdete ale ak sa chcete odreagovať, zabaviť a samozrejme vidieť prsia určite doporučujem. ()

gilmore_girl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vazne nechutne nechutne! Vydrzela jsem dvacet minut a to jsem se musela premahat. Jonathan ma sice oci jako andel, ale tady je stejne nechutny jako vsechno ostatni, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (o nejakem hrani se vubec neda mluvit, ne, ze by ho tenhle film vyzadoval). Predchozi veledila jsem nastesti nevidela a ani nikdy neuvidim a ostatnim doporucuju totez. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Namyslený frajer s maniakálnym pohľadom prichádza na univerzitu s jediným cieľom - nonstop žúrovať. Naráža na odpor armádneho riaditeľa školy a jeho poskoka (vtipne obsadeného Stiflerom z prcičkových videopokračovaní), no nakoniec samozrejme dosiahne svoje. Obsahovo je to PRESNE to isté čo servírujú videoprcičky - neustále divoké párty, všetko sa točí okolo sexu, nechutný fyzický humor a do toho sa hlavný macho snaží romanticky zbaliť priateľku svojho úhlavného nepriateľa. Akurát sa tu originálne nikto nesnaží prísť o panictvo. Scenár je idiotskejší každou minútou a nebyť tu toľko nadržaných sexy kočiek, vďaka ktorým sa je aspoň na čo pozerať, tak tomu letí odpad ako vyšitý. 2/10 PS: To sa tomu debilovi hovorí, že chce ostať na škole, keď za celý film venoval učeniu nula sekúnd času (ak teda nerátam to, že sa zahral na učiteľa sexuálnej výchovy...). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)
  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)

Reklama

Reklama