Reklama

Reklama

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“. Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné. Tedy i pro Becky, která má zachránit vadnoucí ranní televizní show jménem Rozbřesk, jejíž podíly na koláčích sledovanosti jsou tenké jako papír. Akční Becky má mraky nápadů, co udělat jinak a lépe, jenže hned ten první se promění v permanentní noční můru. K moderátorské harcovnici ranního vysílání Colleen Peckové (Diane Keaton) se totiž rozhodne přidat legendu mezi americkými žurnalisty Mikea Pomeroye (Harrison Ford). Tenhle nesympatický a nafoukaný potížista jí vinou smlouvy, kterou má podepsanou s televizní společností, nemůže poslat kamsi, a tak jí z moderátorského křesílka alespoň znepříjemňuje život, jak se dá. Aby bylo ještě hůř, nebezpečně to skřípe i mezi ním a Colleen, a aby bylo úplně nejhůř, koláče se dál ztenčují, i když už to skoro nejde. Tváří v tvář nevyhnutelnému krachu se Becky pokusí o nemožné, ačkoliv bezmála stachanovské nasazení jí začíná komplikovat rodící se vztah k jednomu z kolegů (Patrick Wilson). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (511)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

"Lidé začínají mluvit o optimismu, když jsou jednou nohou v prdeli" Podíval jsem se na tuhle komedii hlavně kvůli Harrisonu Fordovi, který zde hraje zatrpklého a protivného moderátora. Byl jsem zvědav i na Diane Keaton a Jeffa Goldbluma, ale ti dva se zde moc neukázali. Jde o vcelku povedenou komedii, která nepřináší nic moc nového, ale stále je na ní hezký pohled. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jsem rád že Harrison ještě stále umí! Zbytek filmu je takový ten klasický americký mustr, o kterém se tady nemá cenu rozepisovat, nicméně příběh mě dokázal ke konci celkem zaujmout. První polovina byla o ničem a už jsem se těšil jak tady napálím nízké hodnocení. Postava Patricka Wilsona je naprosto na druhé koleji. Něco ten televizní svět přece jen do sebe má. 55% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zaplaťpámbu, že se dnes ještě občas objeví komedie, jako je Hezké vstávání. Myslím tím nefekální, neprcičkovská a jinak nevulgární věc, která vsází hlavně na vtipný a vcelku chytrý, ačkoliv od začátku do konce předvídatelný scénář. Každý hned ví, jestli Harrison Ford přestane bručet a zachrání tomu ubohému pořadu sledovanost, každý ví, jak to bude s Rachel McAdams a s Patrickem Wilsonem... Ale vem to čert, když se hodinu tři čtvrtě tak dobře bavíte.__P.S. Diane Keaton byla skvělá a meteorolog na horské dráze, padáku, v akrobatickém letadle i kouzelníkově bedně zrovna tak. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Chcelo by to byť neškodnou hollywoodskou komédiou, ale napriek fajn obsadeniu len rodičovská zápletka medzi starnúcim mrzútom a hyperaktívnou producentkou nestačí. Zniesol by som posilnenie romantickej línie, aj na úkor pribudnutia nejakého žánrového klišé... Takto je to len o jednej melancholickej scéne na lavičke... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Hlavním úkolem při přípravách bylo nalézt zázemí pro televizní studio. Architekt Mark Friedberg postavil scénu ve skutečném, i když nyní nefungujícím televizním studiu Metropolis ve čtvrti Harlem. (ČSFD)
  • Mnoho z odvysielaných správ zobrazených vo filme boli skutočné príbehy, ktoré boli vysielané počas povodní v Iowe v roku 2008. (misterz)
  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)

Reklama

Reklama