Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si : Bude to jako všechny Superstar? Bude to zase chvilková epidemie, která nakazí diváky a ti soutěžícím pošlou hlas? Ne! Jsem rád, že tyto dva státy se daly do hromady a udělaly z toho více než jen Superstar. K začátku soutěžě - ohromné množstí lidí, které nemá pěvecký talent a sere se tam, aby se zvíraznil.Vadila mi opět ta hvězdná pěchota, kterou pak nakonec ve finále ještě zvíraznili. Je až hrozné, jak za ty dva měsíce tolik soutěžících v sobě našlo nenávist a začlo nenávidět dobře sestavenou porotu s asi nejlepší Martou Jandovou, která byla myslím si nejvíce upřímná z celé poroty. Naopak v porotě mi nejvíce vadila umělá Dara Rolinc, která měla ohmoně nečisté svědomí a hodně soutěžících na ní bylo naštvaných. Př.: Když vypadl JAN Bendig, tak ona se jen usmívala a přitom nechtěla, aby právě on vypadl. Dále okomentuji Leoše s Adélou, kteří s přibívajícím časem šli s humorem hodně dolů a poslední kola byla takovým moderátorským propadákam. Nechápu, proč ve finále nebo finálové dvanáctce byly u dobře připraveného místa dole davy těch malých dětí, které když se mělo vyřazovat pořád pištěly a vše jen kazily. Teď už se přesunu na samotné pěvecké výkony, které byly krásné a některé byly pro mě velkým hudebním zážitkem. Největší hlas měla asi Leona Šenková, Martin Chodůr a Jan Bendig. Upřímně mi bylo úplně jedno, kdo to vyhraje, ale určitě bych nikomu neposlal SMS.Jsem rád, že to vyhrál Chodůr, protože nebyl příliš namyšlený, arogantní a vždy si odzpíval to své. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Show 9/10/// +jednoznačně soutěžící, porota, technická stránka, emoce -je tam hodně reklam a je to velkej žrout času/// Tak už to skončilo. Máme vítěze. Vyhrál Martin Chodůr, přestože svůj jediný hlas ve finále jsem věnoval Mirovi Šmajdovi, který byl pro mě o mnoho zábavnější a téměř bez výjimky vždy zazářil a předváděl skvělé výkony. Přesto že tedy finále neoslavuji (určitě budu patřit do té menší poloviny), tak celou tuto Česko Slovenskou superstar musím vyzdvihnout. Ze všech dřívějších pořadů První, Druhá, Třetí Česká superstar a X-Factor byl tento "pátý" ročník nejlepší a nejpovedenější. Jak po stránce technické, kde už skoro není kde se zlepšovat nutno říct že na současnou televizní produkci předvedli obě televizní stanice mimořádně povedenou show. Tak i po stránkách ostatních: Porota, která mi určitě sedla nejvíc ve srovnání s předešlými. Palo Habera SUPER, ostatní jakbysmet, prostě bez chybičky. Dokonce i moderátoři byly občas víc zábavní než trapní, takže i oni zaslouží pochvalu. Ovšem nejdůležitější je mít zde svého favorita. Tentokrát to bylo (naštěstí) obtížné protože více jak polovina semifinalistů mi byla sympatická a do finále se dostalo minimum těch, kteří by tam být neměli. Je mi líto, že se tam nedostala Lucia Láncošová, která zřejmě doplatila na to, že v druhém semifinálovém kole zpívala jako první (přeci jen, mnoho diváků s hlasem čeká až odzpívají všichni), rovněž se dál mohla dostat Nikoleta Balogová a nejvíc lituji vypadnutí Markéty Konvičkové, kterou bych si dokázal představit v TOP 3 společně s Monikou Bagárovou a Dominikou Starou. Tohle je můj názor a myslete si co chcete a nebo to sem klidně napište, já si to přečtu. Celkově jsem s úrovní letošního ročníku velmi spokojen./// Celkem 85%/// ()

Reklama

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

chce se mi zvracet... všude v evropě je superstar minulostí, jen u nás přežívá... kdyby se u nás přiklonili k pořadům typu Americas nebo Britains got talent, tak by to bylo alespon zajímavější a víc lidí by dostalo prostor ukázat co umí... takhle u nás budou jen ukazovat zpěváky, o kterých budeme slyšet pouze do doby, dokud ze soutěže nevypadnou... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

I když je to teď mezinárodní soutěž, tak je to už dost otravné a řekl bych, že to už je přespříliš. Copak nestačily 3 Superstar takřka v bleskovém sledu? První Superstar stála za to, bylo to něco nového, lidi to žrali a není se čemu divit. Pak přišla druhé a hned třetí a vítězové zůstali za očekáváním. Je to logické, protože toho bylo prostě moc. Tato soutěž je dobrá, ale měla by se konat tak jednou za 5-10 let, aby se dokázali strávit noví talenti. Česko-slovenská Superstar, no bomba no, občas se asi podívám, ale už mě to moc nebere. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Víte, co dělá medvídek koala, když hoří les? Hoří taky.“ Žiadny posun kvality dole ani hore, ale v rámci možností uspokojivá stagnácia, obohatená o spojenie dvoch národov. Neuznávam „celebrity“ ako sú Rolincová, Jandová, Banášová, Ciberej a Mareš. Uznávam, že počas konkurzov to tvorcovia s porušením ľudskej slušnosti, dôstojnosti, etiky a morálky prehnali. Ale akonáhle prestalo ísť o ponižujúcu „Hviezdnu rotu“ a do semifinále postúpili skutočné talenty (čím nechcem povedať, že SuperStar je – či niekedy bola – IBA o spievaní), úroveň stúpla. Nie prudko, ale stúpla. Dokonca musím uznať, že Mareš a Banášová sú veľkí profesionáli. Plus poteší pohodový porotca Ondřej Hejma. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama