Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dany učiní v Meereenu závažné rozhodnutí. Jon se dočká pomoci od nečekaného spojence. Brienne pátrá po Sanse. Theon zůstává v područí Ramsayho. (HBO Europe)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další standardní epizoda páté sezóny. Padla různá rozhodnutí, na severu se chystají dvě tažení (jedno válečné a jedno evakuační), ale děj byl opět zoufale plytký a prakticky nic nového nepřinesl. Závěr s Tyrionem a Jorahem byl tím jediným, co stálo opravdu za zmínku a pokud někdo během tohoto dílu usnul, tohle ho/ ji mohlo probudit. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezáživná epizoda plná minimálních posunů. Slouží spíše jako budování atmosféry a rovnání karet pro pozdější epizody. Což v tomto případě působí zcela zbytečně, protože je v podstatě už po prvních dvou dílech páte epizody jasně rozdáno a čeká se už jen až to "bouchne" na všech frontách. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne ako píšu kolegovia. Ono sa tu v podstate nič neudialo, akurát na niektorých dôležitých miestach sa udiali zásadné rozhodnutia.. . Akcie takéhoto typu vyvolá reakcie, riadne.. Ale nie v tejto epizóde. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozťahanosť piatej série sa stala už jej charakteristickým prvkom. Akoby po nabúchanej štvrtej sezóne tvorcovia nevládali poriadne posúvať dej vpred a ponúknuť okrem zopár súbojov a podrezaných krkov aj niečo intenzívnejšie. Možno ale iba rozdelili sezónu na dve časti, tú uťahanejšiu a tú intenzívnu, nechajme sa prekvapiť. Aby som ale iba nekritizoval, záverečných zopár minút patrí k tomu najlepšiemu v rámci série. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se přesně tam, kde se skončilo, ale nějaký posun v Meereenu je až později. Sansa se zabydluje ve svém rodném sídle, Ramsay se předvádí a u Zdi se dělají přelomová rozhodnutí, Aemon se "hlasí" k Daenerys, ale co z toho, když jsou tak daleko od sebe. Jorah s Tyrionem vytvořili novou dvojici, která nejspíš chvíli vydrží, Varys teda mizí ze sledovaných osob, ale on se zase někde objeví. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno