Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

jarmik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná dokázali všichni všechno předvídat, ale já opravdu netušil, co se stane v Kings Landing a co na Zimohradu. Jen ta Zeď asi byla po minulém dílu jasná. Byly tam momenty, kdy jsem byl opravdu nervózní z toho, zda některá z oblíbených postav zemře. Zvláště po celé zkušenosti s GoT... Po slabé předposlední epizodě přišlo další skvělé zakončení série. Rozhodně zase máme na co čekat a vůbec není jisté, jak to celé skončí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, zakončení sedmé série je opravdu povedené! Napětí je cítit po celou dobu, čemuž napomáhá skvělá hudba. Intriky, lži, manipulace. Malá vzpomínka na doby, kdy součástí seriálu býval divoký sex (než za to HBO dostalo vyhubováno), trocha krve (ano, násilí se rovněž kritizovalo), ale jinak paráda. Malíček se konečně zamotal do svých sítí a na krajinu se začaly snášet těžké sněhové vločky. Snad jen jsem měl představu jinak fungujícího draka. Očividně není ledový tak, jak jsem si představoval (podle Martinovy povídky). Řičení nejhorších expertů na CSFD mě nechává klidným, jelikož neustálé vytahování, co by Martin, je trapné. Jak jsem zmiňoval minule, kdyby mu na fanoušcích a GOT záleželo, dávno byla sága jeho rukou uzavřena. A samozřejmě peníze se mu sypou stále, takže chudák není. Ohledně hojně uváděných teleportací - mě pomalé tempo nevadí, ale že bych se musel dívat třicet minut, jak někdo konečně dorazil do cíle, to ne. Jinak se tomu říká umělecká zkratka. To ale asi experti nevědí....nu a já se těším na osmou sérii! ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle episoda, co je ve skutečnosti hodinu a půl dlouhý televizní film s výpravou, kterou nemají mnohé áčkové filmy, má všechno, proč je Hra o Trůny tak kurva skvělá. Skvělé dialogy, zopár intrik a zvratů, které jsou tentokrát mnohem víc očekávatelné, ciž je ovšem jen a jen logické (přeci jen postavy a jejich motivace známe už velmi, velmi dobře). Sakra tohle byl skvělej díl, fakt, že ano. A nepotřeboval k tomu ani bitevní scény, v podstatě stačila úvodní čtyřicetiminutová (!) pasáž dialogu všech důežitých. A na konci? Hapalalala bůůcůhh, chrrržžž bchchchch. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finále sedmé řady se skutečně nepovedlo. Už velmi dlouho platí, že Hra o Trůny dávno není ten nejlepší seriálový zážitek. Teleportace postav v dílech předcházejících mě nějak moc neštvala, ale co bylo předvedeno tady je faaakt nuda. Nudné dialogy, naprosto předvídatelné chování postav a finále je sice epické, ale seriál jsem vždy sledoval kvůli dialogům, nikoli akci. Prostě takové to zív a meh... Pokud chtějí pokračovat v nastoleném stylu, tak hlavně, že to za rok skončí. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série končí v tom nejlepším. Nejdelší epizoda si dává načas a obdaří nás výborně napsanými dialogy a kulminací hned několika dějových linií. Sedmá řada měla spoustu neduhů – je uspěchaná, vytrácí se z toho napětí a preciznost předchozích řad. Avšak sedmá epizoda v mnohém dělá opět krůčky tím správným směrem a opět ukazuje, proč je Hra o Trůny stále na špici televizní zábavy. Bravurní zakončení otevírající dveře velkolepému finále, které rozhodně nehodlám napřesrok prošvihnout. Celé dojmy zde. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama