Luděk AusobskýScénář:
Anna JuráskováÚčinkují:
Naďa Konvalinková, Dáda Patrasová, Štěpánka Haničincová, Libuše Havelková, Eva Hrušková, Blanka LormanováRecenze (54)
Požóór dou k vám kužátkáá, aneb bezva dětství spojené s tímto pořadem:-) Kuřátkáá..:-) Lepší než pozdější "Kouzelná školka" nebo doslova už pitomé "Hřiště 7", ale zase jednoznačně slabší než legendární "Studio Kamarád" (Rosa) nebo Štěpánčin "Rozmarýnek". ()
Požóór, dou k vám kužátkáá..a já čučela a nevnímala svět:-)) ()
Požóór dou k vám kužátka... znělka, která s ptačí chřipkou dostala úplně jiné vyznění. ()
Opět jsem po čase zhlédla znělku na Youtube a byla jsem doslova přimrazena, když jsem se v komentářích dočetla, že to roztomilé děvčátko je pipka Hanychová. Vskutku skandální odhalení oblíbeného pořadu mého dětství:D Tento výkon byl zároveň myslím její jedinou a poslední slušnou rolí:) ()
:-D Já je žral, a kdo ne? ()
Nostalgie - a to pořádná. Snad i na smrtelné posteli si budu pamatovat úvodní větu ("Pozor, jdou k vám kuřátka."). :) ()
v první třídě jsem nesledoval nic jinýho... kouzelná školka je v porovnání s touhle drůbeží jen slabší odvárek 8-) 60% ()
Tak nostalgie, že ano ;-) ()
NE, Milane, jdi raději od toho. To nemůže dobře dopadnout. Ostatně, své o tom ví i takový Petr Čtvrtníček. Pozoj, budou…. Dobrou noc děti. ()
Zajímalo by mně, kdo byla ta holka z úvodní znělky (a ze závěrečné vlastně taky...) ()
Moje dětství. ()
Požóór dou k vám kuřátká :) ()
Tyhlety hudební srajdy mě iritovaly už v dobách, když jsem byl ještě malý hloupý dítě. ()
Jako malí jsme u tohohle pořadu seděli přikovaní u televize. Sluníčko Pampalábusek a žížala Jůlie, výborná Štěpánka Haničincová – to je to hlavní, na co si po tak dlouhé době vzpomenu jako první při vyslovení tohoto pořadu. Moc nechápu, jak to že tohle není v červených číslech, ale zřejmě proto, že polovina lidí co tohle hodnotila, v té době nebyla ještě ani na světě… ()
A zase další bláznivá věc. ()
Požóór.........včelka Mája, to a ještě více, jedině v Kuřátkách:-) ()
"Požóóór..." To nemělo chybu :-) ()
Jojo jako malej jsem to žral, všechny ty pohádky a to kolem. Tenkrát to mělo ještě úroven, co dneska točí ty Kouzelný školky to už je pod úroveň. Jinak výborné zpracování Kuřátek najdete v České Sodě - Požoor jsou k vám kuřáátka. ()
Kužááátka jsou prostě KULT a s tím se holt nedá nic dělati.;-) Tak požoor! ()
Kdysi celkem koukatelný pořad pro nejmenší. ()