Reklama

Reklama

Recenze (54)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Opět jsem po čase zhlédla znělku na Youtube a byla jsem doslova přimrazena, když jsem se v komentářích dočetla, že to roztomilé děvčátko je pipka Hanychová. Vskutku skandální odhalení oblíbeného pořadu mého dětství:D Tento výkon byl zároveň myslím její jedinou a poslední slušnou rolí:) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Požóór dou k vám kužátkáá, aneb bezva dětství spojené s tímto pořadem:-) Kuřátkáá..:-) Lepší než pozdější "Kouzelná školka" nebo doslova už pitomé "Hřiště 7", ale zase jednoznačně slabší než legendární "Studio Kamarád" (Rosa) nebo Štěpánčin "Rozmarýnek". ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nostalgie - a to pořádná. Snad i na smrtelné posteli si budu pamatovat úvodní větu ("Pozor, jdou k vám kuřátka."). :) ()

Šakal

všechny recenze uživatele

NE, Milane, jdi raději od toho. To nemůže dobře dopadnout. Ostatně, své o tom ví i takový Petr Čtvrtníček. Pozoj, budou…. Dobrou noc děti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako malí jsme u tohohle pořadu seděli přikovaní u televize. Sluníčko Pampalábusek a žížala Jůlie, výborná Štěpánka Haničincová – to je to hlavní, na co si po tak dlouhé době vzpomenu jako první při vyslovení tohoto pořadu. Moc nechápu, jak to že tohle není v červených číslech, ale zřejmě proto, že polovina lidí co tohle hodnotila, v té době nebyla ještě ani na světě… ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Jojo jako malej jsem to žral, všechny ty pohádky a to kolem. Tenkrát to mělo ještě úroven, co dneska točí ty Kouzelný školky to už je pod úroveň. Jinak výborné zpracování Kuřátek najdete v České Sodě - Požoor jsou k vám kuřáátka. ()

Reklama

Reklama