Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nejdříve mi to nedá se nevyjádřit k těm, co sem hodili *odpad* ještě před uvedením filmu v ČR - bud ten film vubec nevideli a jen z principu, předsudků a jejich vlastní pózy, dle posouzeni traileru, jsem dali toto hodnocení, neb mi rozum nedává, proč by si někdo stahoval film, o kterém už mu dopředu musí být jasné, že to není jeho cup of tee :))) a nebo je to ten typ lidi, co nikdy nezažili radost z tance, neznají touhu jít si zatančit, nikdy si nepustili žádné taneční video na youtube ... I muj kamarad, který je tancem a touhou po tancovaní netknut, nechápe toto hodnocení, neb film se mu líbil, i když do nadšení mého typu to mělo daleko. Ale k samotnému filmu. Z mé strany maximální spokojenost (po katastrofickem Streetdance a nudném Fame, už jsem se bála cokoliv očekávat). Ale v tomhle kousku střídá jedno úžasný taneční číslo druhý a já se jen vrtěla v sedačce, obdivovala tanečníky, záviděla jim, co všechno se svými těly dokážou.... Strašně mě to nabíjelo! A konečně se i ukázalo, jak se 3D dá krásně využít pro taneční filmy. Krásné odkazy na Step Up 2 - tanec na vodě, využití světélek při tanci... a jako překvapení Moosovo stepování na ulici (hádejte, na co je to odkaz ;) a to tango!!! - vrněla jsem u toho jak ta nejrozmazlovanější kočka. A *dokumentární* vložky, proč tancují, co jim tanec dává... podepsala bych se pod to. Hrozně se mi líbily ty jejich vystajlovaný modýlky a to mi už dávno předávno není -náct, ale líbí se mi, když je vidět, jak moc si jde pohrát s barvami a vzory.... :), jak móda může být krásně hravá, pro mě dost inspirativní až zas budu vrstvit kousky ze sve skrine ;). Proč to nebrat tak, že si pouštíte úžasný taneční videa na youtube, který jsou jen prokládány reklamami (rozumějte mluvené slovo ve filmu :) Ano, děj filmu je standard, tak jak u každého jiného romantického filmu, ale již tady zmiňovaný Avatar má ten děj ještě hloupější, jen to většina velkoryse přehlídla z jiného důvodu a ze stejného důvodu to já přehlídnu u tohohle hodnocení. Užila jsem si to a vím, že si ty taneční scény pustím ještě mnohokrát v budoucnu. Ano, jsem ten typ, co si se sluchátky v uších tancuje klidně na zastávce tramvaje, protože mu to nedá, protože prostě musí :) A na závěr: "Tanec miluju pro ten pocit svobody, volnosti a štěstí, který mi dává" Alementina ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Sérii Step Up definují dvě základní charakteristiky - solidní taneční kreace a zbytek marnost nad marnost. Třetí díl ve druhém bodě nijak nevybočuje, ovšem tentokrát na mě příliš nezapůsobily ani ty tancovačky, o pokusech o parkour ani nemluvě (druhý díl na tom byl podle mě s choreografií lépe). Musím bohužel konstatovat, že jsme si kvalitativně docela pohoršili. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí povedené jedničky a slabší dvojky. Ústřední duo sice nedosahuje charismatu toho z jedničky, ale naštěstí nejsou tak odporně nesympatičtí jako ti z dvojky. Děj je lepší ignorovat, protože opravdu mele z posledního a spíš otravuje. Co ale musím vyzdvihnout, je taneční choreografie, která je asi nejlepší ze všech dílů a místy až bere dech. Ať se klidně pustí do čtyřky, tuhle sérii mám nakonec i celkem rád. /viděno na DVD: 65% a 3*/ /PS: Jubilejní komentář s číslem 300! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená. Kde jsou sakra stupidní, trapné a hloupé scény? Nějak vymizely. Celý ten film provází dynamičnost. Mnohem lepší než druhý díl. A podle mě i než první. Celý film se soustředil na tanec a celou zápletku "zamilovaného páru" odsunul do pozadí, což bych nikdy u tohoto filmu nečekala. Spousty originálních nápadů (světýlka, lítající limonáda, zkoušení v lunaparku) a velmi málo klišé. Opravdu mnohem lepší než jsem čekala. 4* ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama