Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 1

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (213)

lamps 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série? Rozhodně. Nadprůměrný žánrový výplach, který přináší do všeobecně globalizovaného hororového trendu něco nového a obsahově osvěžujícího? Bohužel.... Pro zatracovanou a vinou stále dokola omílaných motivů značně vyhořelou sérii "nočního režimu" každopádně ohromná vzpruha, solidně gradovaná, vizuálně přesvědčivá a v hlavní roli s partičkou více než sympatických postav s trefným smyslem pro humor, jimž rozhodně nic zlého nepřejeme. Titulní bubák sice klasicky postrádá jakýkoli zapamatování hodný charakter a postupem času je znát, že prostor, kam chtěli tvůrci s jejich tentokráte velmi seriózními ambicemi šlápnout, je zkrátka už hodně tenký, ale přesto se jednak vytrvale bojíme, a hlavně se i více než uspokojivě bavíme - žádná nuda, žádné jalové dialogy, pouze dokonale sladěná a fungující recyklace těch správných a stále ještě přitažlivých motivů, které mě osobně takhle moc jako zde dlouho neimponovaly... 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vydařenějších dílů. Já miluju přesně takové poletující částečky a nápad s kamerou, která dokáže tohle zachytit byl taky super. Ale jak to tak bývá u této série, konec není úplně to pravé, třeba v tomhle případě mi chyběla nějaká lepší atmosféra, vizuální efekty jsou slabší a zabíjení nešokuje, ale oproti jiným dílům jsem s výsledkem celkem spokojený. ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl celé pofiderní série to uznají i neutrální kritici FF. Snímek má své wtf momenty, ale to každý nový horor. Celkově jde o povedený celuloid a co se týče stylu hand cam je nad touto kontroverzní laťkou proklatě vysoko. Atmosféra je vcelku povedená a lekačky nejsou k zahození, celkově to funguje, což u PA bylo žádané zboží. Olivia Dudley má výstavní dudy, votom žádná ovšem 3D je fakt zbytečné. V tomhle díle se nudit nebudete a to jsme přece chtěli. ()

Mike.Myers 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení přišlo i nepřišlo..Jinak řečeno, opět otevřený konec. Podle mě už jsou tyto díly spíše jen pro fanoušky, protože čím novější díl, tím víc jdeme do minulosti a zároveň jsme v současnosti.. Prvek s kamerou a démonem jasné + neboť v předchozích dílech jsme se báli trošku jiným způsobem ( nebudu spoilerovat). Co mě trošku zklamalo bylo, že to nebylo dotažené podle mého do zdárného konce.. 60% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Finální uzavření celé série a za tenhle hororový nádech smrti jsem rád protože tahle jízda díl co díl byla plná otázek plná suprových scének spousty nečekaných momentu spousty dávky strachu nového překvapení ale hlavně suprového spojení v jedno. Tenhle díl jako ostatní jsou výborné každý film má mouchy i tady tahle série ale přesto FF Zbožňuji a tenhle film mi dal hodně nedám na něho dopustit, pokaždé když si mám tuhle sérii vychutnat od znovu jako by to bylo poprvé a pořád ve mě zanechává stejně děsivou atmosféru já jsem až moc spokojený pokaždé větší a větší překvapení. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (13)

  • Výroba filmu byla potvrzena již před uvedení 4. dílu do kin. (beba789)
  • Kdo byl v kinech při sledování filmu Paranormal Activity 4 (2012) trpělivý a dokoukal i závěrečné titulky, mohl po nich spatřit promo právě k tomuto filmu. (MikeCool)

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama