Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (759)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Úplně se mi z toho zatočila hlava! V kůži Johna Malkoviche potkává Věčný svit neposkvrněné mysli, aneb tenhle film je jako to nejlepší z Charlieho Kaufmana :) A i když příběh není tak promakaný, jak by mohl být a spousta zásadních věcí se tu řeší takřka střihem, prostředí je natolik úžasné, že si to plnej počet zaslouží. Pro mě film roku. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Vymysli svět se svými pravidly.. a div se, že se ti v tom diváci budou šťourat! Vztah k Upside down mám dvojí. Na jednou stranu jsem byl okouzlen vizuální stránkou, nápaditostí, kdy se oba světy prolínají. Na stranu druhou, nejde vyhnout se přemýšlení, jestli se zrovna neděje něco, co ony stanové zákony a zákonitosti popírá. (Pominu-li fakt že samotná dvojí gravitace je blbost; a že mi mě docela zajímalo, zda jsou obě planety placaté.) Ke chvále tvůrců lze říct, že jako bullshit mi přišla až poslední půlhodina a předtím jsem se bavil a kochal. Ke kritice tvůrců lze říct, že takhle naivní hrdina si jen stěží získá sympatie diváků. 7/10 ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Boj proti gravitaci by se líbil leckde jaké koze, tady ho pro její potěchu vyhrají smísením slin. Vypadá to pěkně, ale člověk dostane ránu přes palici od dvojčat, že nakonec zapomene, na co se to vlastně díval a jen s otevřenou pusou kouká, jak se zabil docela zajímavý film. Jedna hvězdička je pro krásný oči Jima Sturgesse, zbylé dvě ani nevím za co. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka, kterých známe mraky, která se ovšem odlišuje od ostatních hlavně zajímavou sci-fi myšlenkou a také krásnou vizuální stránkou. Ústřední herecké duo nenadchne, ale také neurazí. Film je vyvážený dobrými nápady, stejně jako omšelými klišé. Trošku škoda, že tvůrce nepřitlačil trošku na dramatickou pilu. Několik scén si o tohle jednoznačně říkalo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Fyzika a zemská príťažlivosť mi tu často vŕtala hlavou viac ako love story na pozadí zvláštnych paralelných svetov. Myšlienka iste zaujímavá a možno tvorcovia skutočne verili, že sú súčasťou niečoho veľkého a že vytvárajú niečo prelomové a pokoria i napr. Matrix. Mňa to však nejako nebralo. Chvíľu trvá kým, človek na takéto svety pristane a vlastne celý čas som mal taký pocit, že filmu niečo chýba, alebo skôr že si ukrojil príliš veľké sústo. Film na chvíľu oživil iba T. Spall. Na jedno pozretie fajn, ale nedokázal ma vtiahnuť do deja natoľko, aby som si ho lepšie užil. 60%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Lanovka ve filmu, která vede do klubu, byla inspirována systémem lanovek v Gruzii. (fcapab)
  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)
  • Slečna Mooreová (Kirsten Dunst), která pochází z Horního světa, se křestním jmenuje Eden, což v překladu znamená „Rozkoš“. Hořejšek je vlastně taková Rajská zahrada. (ČSFD)

Reklama

Reklama