Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (759)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na mě to bylo až moc přeromantizované. Jako, ne že bych neměla ráda romantiku, to né ... ale místy už to bylo fakt moc sladké. Na druhou stranu musím uznat, že je to opravdu sympatický, originální fantasy film, vynikající vizuální stránka, fantasticky zpracované prostředí vysokých hor, mraků a hvězd. Líbil se mi nápad, jakým způsobem to bylo natočeno, takže jsem celkem spokojená. Každopádně bych v takovém světě asi žít nechtěla, to hraniční s klaustrofobií, se strachem, že to jednou všechno na vás spadne. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Výtečný nápad, vizuálně příjemně zpracovaný a s příjemně nápaditými detaily. Ovšem do nádherných až úchvatných obrazů je bohužel zasazena zátěž tak nudného a po stránce příběhu i logiky odfláknutého příběhu, jakoby by se autoři scénáře vymýšlením protilehlých světů zcela vyčerpali nebo sázeli na to, že všechno utáhne ten prvotní nápad. Občas jsem měl dokonce pocit, že se jim pár stránek scénáře někde ztratilo a jak šel čas, stávalo se jim to čím dál častěji, až se nakonec všechno rozsypalo a posledních 15 minut už natočili jen podle těch pár stránek, které se jim podařilo posbírat. Mohla to být pecka, ale není. Ve výsledku spíš průměr, který balancuje na hranici dvou světů. Originality a banality. Úžasu a nudy. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Fyzika a zemská príťažlivosť mi tu často vŕtala hlavou viac ako love story na pozadí zvláštnych paralelných svetov. Myšlienka iste zaujímavá a možno tvorcovia skutočne verili, že sú súčasťou niečoho veľkého a že vytvárajú niečo prelomové a pokoria i napr. Matrix. Mňa to však nejako nebralo. Chvíľu trvá kým, človek na takéto svety pristane a vlastne celý čas som mal taký pocit, že filmu niečo chýba, alebo skôr že si ukrojil príliš veľké sústo. Film na chvíľu oživil iba T. Spall. Na jedno pozretie fajn, ale nedokázal ma vtiahnuť do deja natoľko, aby som si ho lepšie užil. 60%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $105,095Tržby Celosvetovo $27,817,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $455,081 //počet predaných kusov 26,019Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ zaujímavý, roztomilý, odvážny, nápaditý projekt, s krásnou vizuálnou stránkou /80%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, ale odstráňte vizuál a opačný svet a dostane nezaujímavý príbeh, ktorý moc nemá čím zaujať. Nemám nič proti jednoduchým príbehom, ale celý film som len čakal kedy sa tam začne niečo diať. Prechádzanie s jedného sveta do druhého bolo zaujímavé, ale to bolo asi tak všetko. Herci sú fajn a vizuálna stránka sa tiež podarila, ale ten dej je v podstate nudný a na konci si keď sa nad tým zamyslíte, tak sme veľa toho nedostali. Škoda, pritom to mohlo byť fakt zaujímavé. 65% - 3* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Milostná scéna, ve které jsou oba hlavní představitelé zavěšeni ve vzduchu, se točila den po narozeninách představitele hlavní role Adama Jima Sturgesse. Sturgess uvedl, že měl v době natáčení této scény kocovinu, a to ještě ve vzduchu rotoval. Označil tento natáčecí den jako nepříliš dobrý, ocenil však Kirsten Dunst, která byla podle jeho slov úžasná. (.baris.)
  • Scéna, kde sa Adam (Jim Sturgess) prvýkrát prevráti hore nohami, bola natočená v miestnosti zavesenej na obrovskom kolese. Miestnosť sama o sebe, a všetko v nej, sa pomaly otočilo o 360 stupňov. Kamera sa pohybovala spolu s miestnosťou, čo zabezpečilo výsledný efekt otočenia naruby. (misterz)
  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama