Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin James je kouzelník. Když už jste si říkali, že to nemůže být horší, dostane vás to ještě dvakrát tolik. Ukázkový výběr stupidních rolí, kterými se pokouší napodobit Roba Schneidera už začíná být více než otravný. Ošetřovatel je debilní rádoby komedie, která nejen, že je plná klišé, jede přesně podle klasické šablony a nemá co nabídnout. Těžce zbytečný film nepodrží ani mluvící zvířata, která spíše než zábavně působí otravně a taky trochu divně. Nemohu najít jiné plus na celém filmu než jedině sexy Rosario Dawson. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Má to sice předvídatelný, ohraný a pro někoho možná i trapný děj. Ale já si prostě nemůžu pomoct, skvěle jsem se bavil a při scéně s ledem jsem skoro brečel smíchy. Film jsem viděl s českým dabingem a musím se přiznat, že jak nejsem jeho zastáncem, tak v tomhle případě byla zvířata nadabována opravdu nadmíru obstojně a jejich hlášky, jak vystřihnutý z "Na kus řeči se zvířaty" od BBC, mě fakt bavily. Není to sice film, ze kterýho byste si sedli na prdel a byli z něho odvaření ještě půl roku po shlédnutí. Ale pokud máte rádi komedie, rádi se smějete - určitě stojí za shlédnutí. // btw: Rosario Dawson na plese je fakt HOT!!! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Kevin James "paří" v TGI Fridays s mluvící gorilou v triku. Tohle je jenom špička ledovce všech těch absurdit, kterými se film může "pochlubit". Ale i přes tento fakt jsem se u filmu po většinu času více méně bavil. The Zookeeper je prostě nenáročná filmová jízda na sobotní večer, která po pár dnech vyšumí do ztracena. „It's not my fault. I said throw poop at her. That always works.“ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)

Reklama

Reklama