Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vlastne som dal pôvodne tri hviezdy; niektoré veci sa mi totiž páčili dosť (hlavne reklamy, superhrdninská scénka, a možno ešte Wattsovej domáca škola), následne som to ale musel znížiť, pretože väčšina humoru je ozaj značne trápna, fekálna a nedotiahnutá do konca, a keď by som sa z tých scénok snažil spraviť nejaký priemer, asi by to nedalo ani tie dve. Najhoršie boli segmenty s Jackmanovými gulami a Banksovej mačkou, a aj to mne najsympatickejšie videjko s Batmanom a Robinom som už videl zhruba rovnako vtipne natočené TU. Na takého Silvestra je to ale tutovka. PS: Z Chloë Grace je žena, už je to potvrdené :) ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Největší trhák v oblasti komedií. Smála jsem se po celou dobu trvání snímku. Možná až příliš. Ale když to srovnám s ostatními lidmi v kině, tak to bylo v pořádku. Místy to sice bylo příliš nechutné, ale výstižné a zábavné, takže proč ne. Herecké obsazení je hvězdné a z velké části charismatické. Ovšem, doporučila bych to pouze lidem se smyslem pro humor. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. ledna 2013 v Rusku. (Varan)

Reklama

Reklama