Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Příběh s Kate Winslet a Hugh Jackmanem strašný, teda asi dvakrát jsem se trochu zasmál, ale jinak děs (1*). Domácí škola Naomi Watts mě docela pobavila, takový průměr (3*). Srací příběh Anny Faris bohužel otřesný (odpad). Rozhovor v obchoďáku mezi sexy Emmou Stone a Kieran Culkinem o ničem, absolutně postrádající vtip (odpad). Superheroes rande s krásnou Kristen Bell, Umou Thurman, Justinem Longem atd. strašně trapný (odpad). iBabe s Richardem Gerem a Kate Bosworth bez komentáře (odpad). První měsíčky Chloë Moretz ač nechutný, tak zábavný (4*). Trpasličí Gerard Butler a proti němu dvojice Seann William Scott a Johnny Knoxville (3*). Vadí, nevadí s Halle Berry docela vtipný (2-3*). Terrence Howard jako kouč basketbalistů, další zbytečnost (1*). A na závěr Beezel proti Elizabeth Banks. Taky mimo, ale dobrý místa se najdou (2*). Shrnutí: Trapný bylo úplně všechno, ale aspoň u něčeho jsem se stejně zasmál (slabý 2*) :D ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Už se asi opakuju, ale nesnáším fekální humor (sraní, chcaní, blití a podobně). Nejlepší část celého filmu je ta ústřední, kdy kluci hledají Movie 43, té bych klidně dal 5 hvězd. Jednotlivé krátké povídky se však pohybují mezi odpadem a úplnou žumpou televizní zábavy, celkový dojem pak definitivně zabíjí závěrečná parodie na Méďu, kterého nemám rád ani v originále. Mé hodnocení = 20% a doporučuju se této kravině vyhnout. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Angažovanie toľkých hviezd je dostatočný dôvod na zhliadnutie, určite však bude jediné. Cítil som podfuk, ten sa dostavil, lebo "movie star" hrajú v kratučkých nesúvisiacich scénkach a tvoria akýsi imaginárny film, ktorý vypatlaní pubertiaci hľadajú na webe. V podstate ide o riadnu blbosť, ale priznávam, že som videl aj horšie filmy. Ale najzapamätateľnejšia scéna sú nádherné rozpaky Kate Winslet, keď sleduje Jackmanove gule pod bradou.:) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skečová, neskutečně úchylná, komedie, zabývající se výhradně sexuálním tabu. Snad ani jedna ze scének mi nepřišla vyloženě trapná a to obecně podobně laděné záležitosti příliš nemusím. Samozřejmě že to bylo i díky hereckému obsazení, které se tady sešlo fakt nevídané. Každopádně musím prohlásit, že z mého pohledu se jedná, vedle Millerových, o jednu z nejlepších komedií letošního roku. 80% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Film nebyl promítán pro kritiky. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama