Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V komentářích pár lokálních kreténů jsem se dočetl, proč že se v takové sračce obějuve tolik "skvělých" herců.Odpověď je snadná, kdyby vás neustále buzerovali agenti, producenti, velké produkce a novináři, taky byste si prostě chtěli totálně vodmrdnout a natočit s přáteli ze svatýho lesa totální píčovinu pro vypnutí, za to bych se na ty herce vůbec nezlobil, možná naopak.Na co se ovšem jako divák zlobit musím je to, že drtivá většina skečů je zoufale nevtipná, brutálně nechutná a trapná a humor se vypařil někam do kokainovýho oblaku nad jejich sploečnou párty před začátkem natáčení.Na jednu stránku lze obdivovat, jak lze spojit všechny ty známené tváře do jednoho filmu, který je rozdělený do několika skečů a reklam, na druhou stránku je neskutečně troufalé nepoužít k tomu byť jen trochu pořádného humoru a ty skeče trochu dotáhnout do konce.I přesto se našli místa, u kterých sem se doslova pochcal smíchem, jenže je jich míň než-li těch, které prozívete, problijete nebo přejedete rychlo posuvem. Hlavní dějová linka: * , 1.povídka (koule na xichtě) : odpad! , 2. povídka (domácí vyučování) : ** , 3.povídka (sraní): * , 4. povídka ( obchoďák) **** , 5. povídka (reklama na kundí ipod) ***, 6. povídka (Robin) odpad!!!! , 7. povídka (zasedací rada) : **** , 8. povídka (menzes) * , 9.povídka: (leprechaun) ***** (darda! :D ) , 10.povídka (rande na slepo) * , 11. povídka (basket) odpad! 12. povídka. (divná kočka) ** + reklama na děti ve strojích: 4*. celková: 40% a určitě zklamání, ale např. povídka z marketu a s trpaslíkem neskutečný dardy.Škoda že se to nepovedlo celé. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolútny bordel. Človek by čakal, že s takým hereckým obsadením sa pokúsia natočiť aspoň serióznu dobrú komédiu a nakoniec s toho vyliezlo toto. Niektoré príbehy sú dobré, iné zas nudné a zbytočne nechutné, takže to odporúťam sledovať hlavne s pivkom v ruke inak si budete hovoriť - kto to napísal ... kto to napísal ... dozaista dáky rasista. 60% - 3* ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

První scénka s Hughem a Kate ... tak dlouho jsem se nezasmál! Za tu tak 5* pro mě, ale postupem času v ostatních scénách to ztrácelo kvalitu a šlo to dost dolů, až je to někdy nevkusné, ale sem tam se musí člověk zasmát. Stejně nechápu, jak do toho tolik top známých herců šlo! Celkově to není komedie pro každého. Slabé 3* díky první scéně v restauraci a posledního projevu v basketu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V jedné části hraje Anna Faris postavu jménem Julie a Chris Pratt je Doug. V závěrečných titulcích se ale postavy jmenují Vanessa a Jason. (Cheeker)

Reklama

Reklama