Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

"Tu je na to téma jinak dobrá diskuze, kde většina dochází k závěru,"

A tu a tu a tu a tu a tu a tu jsou diskuze, kde většina dochází k závěru...

:-D

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Diskuze podobná té zde, fanoušci vynášejí svého boha do nebes a nikdo jiný se diskuze neúčastní:-D

Nejde o žánr, kdyby šlo o žánr, Poe není považován za hlavního autora romantismu.

King píše zábavnou literaturu pro masy, nic víc. To nemá s konzervatismem kritiků co dělat.

Pochybuju, že kdokoliv z vás v životě přečetl aspoň jednu odbornou publikaci o literatuře (mnozí z vás nepřečetli ani nic o filmu, přesto se považujete za znalce kinematografie) a má ponětí o tom, že existují literární časopisy, natožpak aby je někdo z vás pravidelně četl a věděl o literatuře víc než to, že se knihy čtou od začátku do konce.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Tu je na to téma jinak dobrá diskuze, kde většina dochází k závěru, že King je výborný autor, kterému se od kritiků nedostává tolik pozornosti, protože jsou prostě na tom podobně jako např. filmová akademie - příliš tradiční.

na příspěvěk reagoval Castrator

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A jeden z nejlepších autorů v hororovém žánru vůbec. To že ten žánr nechutná mnohým kritikům (třeba), vůbec nic neznamená.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

"Znám povolanější" je skoro stejně tak dobré jako "věnuji se tomu, proto o tom něco vím" od jerryho nebo jak se ten trapák jmenuje, ale abys ho trumfnul, musíš přidat.

King není respektovaný autor mezi kritiky a ve skutečné literatřue nemá místo, je to populární a komerčně úspěšný autor, nic víc. Prskat můžeš jak chceš a na svých domněnkách svá tvrzení zakládat dál, pořád to budou jen domněnky, které nemají s realitou nic společného.

na příspěvěk reagoval mm13

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Kaufman

Taky bych řekl, že to není úplně vhodný příklad vlastní cesty. ;) Naopak bych strážce označil za čistou kopírku, kompozice záběrů mnohdy takřka totožná s okénky v knize. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak letos v kině dvakrát King, kdy naposledy byl King v kině ? a hned si odpovím byla to Mlha 

na příspěvěk reagoval Aluska88

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kaufman

no s Egem to v komiksu řešili trošku jinak, Ego pak dál dělal problémy, zatímco v komiksu ho hned sejmuli a co se týče......ohh bože Yondu v komiksech tak nějak dál žije, nebo pokuď umřel, tak za jiných okolností, ale co vim tak je stále na živu, takže smrt postav a následně vývoj postav, se trošku liší 

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Krátkej klip a ta atmosféra je přitom strašně hustá. Páni, tohle snad bude trefa v kině. (Letos to hororům a thrillerům slušně vychází, pominu-li trapnosti typu Kruhy, máme to skvělýho Rozpolcenýho a prý skvělý Get Out, takže snad se k nim It připojí).

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Myslím, že zase spoustu věcí vynechají, třeba určitě to co dělala celá sedmička.......

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nemusí to být doslovné, ale chci tam cítit atmosféru, kterou jsem cítil při čtení knihy. Podle traileru se to daří víc než filmu z roku 1990.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kaufman

jasně každá varianta bude špatná, ale co bys chtěl ty ? co bys raději v kině viděl ? to je ta otázka a tentokrát, odpověz a né vyhýbavě :) 

na příspěvěk reagoval Kaufman

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kaufman

ty hele a co bys vítal raději, kdyby to bylo podle knížky a nebo kdyby to šlo vlastní cestou ? třeba takový Strážci a nebo Logan, si jdou svoji vlastní cestou a z komiksů si půjčují jenom minimum 

na příspěvěk reagoval Kaufman, Abes

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama