Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ta stopáž je perfektní, takhle by to mělo být, doufám že i pokračovaní, bude mít stejnou 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Právě naopak, jsem velmi rád, že je aspoň taková, bral bych i 150 minut.

Adaptuje se tady asi 500 stránek materiálu.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

abych byl upřímný, na tohle se těším podstatně více, než sem se těšil na Temnou věž, která nedopadla vůbec špatně, sice  to je pro fanoušky, takový bonus nic velkého, ale i to se počítá. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

No je to možný, záleží jak starej páprda jsi :D 

Tak to je nicméně o to víc mrzuté, že tě alespoň z trailerů tahle adaptace takto míjí. No, doufám, že k filmu přesto přistoupíš bez předsudků, třeba mají ty reakce pravdu a opravdu to je skvělá adaptace, která zachycuje atmosféru, Loser club, děs i vše ostatní správně :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mr.Apache, Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Ta nabídka samozřejmě platí pro kohokoliv, kdo by měl zájem.

Pokud je mezi vámi nějaký sběratel Kinga, možná vás budou některé mnou nabízené tituly zajímat.

Napište mi do pošty a můžeme se domluvit.

Kdo se ozve nejdřív, má přednost.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Možná ještě dřív než ses narodil. :-)

A pořád ji mám v knihovně, ani ne metr od místa kde teď píšu. Je tam spolu s Running Manem, Nadaným žákem a Tělem, Nezbytnými věcmi, Noční směnou a pár dalšími, které jsem tam od Kinga ponechal. Všechno první české vydání.

Mimochodem, kdybys měl zájem o nějaké kingoviny, které jsem výše nejmenoval (např. Carrie, Prokletí Salemu, Osvícení, atd) rád ti je prodám. Jak říkám, všechno první vydání, velmi dobrý stav. Napiš co chceš a máš to.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Aha, inteligentní příspěvek. Ani ty reakce lidí, kteří viděli celý film, ne 2 trailery, nic neznamenají? Ty si jedeš dál svoje. Jsem si myslel, že nejsi uživatel na úrovni Psychora a spol. No, co se dá dělat..

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Mr.Apache

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Já se podíval taky a těm reakcím plně věřím, trailery totiž zřejmě zdaleka neukázaly 1, celé scény, takže děsivost může člověk soudit jen stěží (nicméně ta nepříjemná atmosféra tam už je) a 2, ty asi 2 jump scary, které nedokážeš rozdýchat, nebudou tvořit veškerou děs filmu, navíc jasně budou pořádně vgradované.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Mám-li doplnit ambrona, tak:
Prý jde o jednu z nejlepších adaptací Stephena Kinga, a kromě toho, že to je "scary as shit", to má zároveň prý především vynikající postavy. "To" má prý především srdce a adaptuje předlohu s citem, "Losers" si podle prvních reakcí zamilujeme a dokáže to být kromě strašidelnosti i zábavné. Film prý především vyděsí, zároveň i dojme a pobaví. Chválí se dětští herci, v čele s Finnem Wolfhardem a Sophií Lillis. Jeden z kritiků označil To za A+ film, který se jistojistě zapíše do hororové historie.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Prvé reakcie - sakramentsky strašidelný, krvavý a super zábavný... a klaun je desivý.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak jo fanoušci Kinga a téhle předlohy, chápu to dobře, že ten klaun je silnější, po každé kdy někoho zabije a tak v okolí vyvolá strach........že jo ? zabíjí své oběti, ty pak najdou v děsivých polohách a v děsivém rozkladu a to prostě vyvolá vlnu strachu, děsu a hrůzy, která se člověku zaryje do těla a díky tomu je silnější a víc si tak dovolí, že ? 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak v tom případě by si teda ''neměl'' být zklamaný, pokud všechno půjde, jak by mělo. Dokonce i kritici film chválí a to už je co říct teda. Na film se rozhodně podívám ( ale kino zřejmě vynechám). Já osobně nevím co od filmu čekat.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Esgalnor

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

No jak jsem psal, ty některé lekačky mi taky nesedí, ale jinak z toho cítím tu správnou atmosféru, úctu k předloze a hodně scén z předlohy. A to jsem si po odchodu Fukunagy myslel, že tohle bude další naprostý fail, ale zatím to vypadá velmi slibně. Tak snad se to opravdu splní.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama