Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Karlos8

Já nevím, jak ti to popsat. Pennywise je výborně úlisný a zároveň démonický. Film má perfektní vizuál, atmosféru i herecké obsazení. Ze skupinky jsem měl neutrální vztah snad jen k židovskému chlapci (bez předsudků - herec mě ani nezaujal). Navíc pokud jsi neviděl původní film - máš o postavy opravdu strach :)

na příspěvěk reagoval Karlos8

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Karlos8

Já bych v tom moc nehledal čistý horror. Ten ti spíše vyleze ze stránek, kde mají ty děti i grupáč. Tady je to velice delikátní záležitost z mnoha jiných pohledů :)

na příspěvěk reagoval Karlos8

 (hodnocení, recenze)

kingik

Přibližně dva roky si na to počká a mezitím na ten film i zapomene :)

Karlos8

Karlos8 (hodnocení, recenze)

Popravdě nevím proč bych měl čekat na pokračování. Nedávám tomu o nic větší šance na úspěch, než jedničce. 

 (hodnocení, recenze)

Jen jednomu se to líbilo a psal mi do smsky, že jsem měl jít s ním do kina, že to byl mazec horor.

 (hodnocení, recenze)

Já to sice ještě neviděl, takže nemůžu říct, ale co se poslední dobou lidem, je někdy až k neuvěření. Zatím co to viděli známí z reálu, tak mi řekli, že se jim to nelíbilo, že je to vážně blbost, tak nevím no.

Karlos8

Karlos8 (hodnocení, recenze)

Jak tohle může někdo označit za jeden z nejlepších hororů poslední dekády? Jsem tu jediný, komu to přišlo jako nepovedená děsivá komedie pro děti od třinácti? 

na příspěvěk reagoval kingik, Nevka, otula

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Kde se ten horor dá stáhnout v normální HD kvalitě s českými nebo slovenskými titulky? Nechápu, že pořád nikde není..

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hluboce se mýlíš Jirko, snad ve všem, co si o mně napsal. Víc nevím, co bych k tomu dodal a věřím, že i kdybych k tomu napsal více, bude to naprosto zbytečný. Vždy se ve mně budeš mýlit!

Uživatel Circumscriptor smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a prosím tě, hlavně netvrď že ty si nepřeješ, abych na tebe mluvil, ty to přece chceš, máš rád když jsi středem pozornosti, když se o tobě lidi baví, rád se dohaduješ, bez přísunu pozornosti by si ztratil smysl života, aspoň zde, si patologický psychopat s komplexem méněcennosti, pro to ty tvoje scény, výlevy a záchvaty vzteku a agrese. Ach Tom Tome :)) 

na příspěvěk reagoval Circumscriptor

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ty si velice zvláštní Tom Tome,  si permanentně nasraný a tvoje tendence upozorňovat na chyby ostatních je velice zajímavá, sám máš ovšem tolik chyb, že pokuď se někdy měli shromáždit, tak bychom potřebovali zemi o velikosti Brazílie. Nemluvě o tom, že ty se chodíš do diskuzí hádat, provokovat a dělat problémy, co Tom Tome ? kápal sem božskou, já si myslím že ano, takže pokuď zde nehodláš debatovat k tématu, tak táhni do té stoky :) 

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nevšímej si mne prosím, nechci mít s demencí nic společného. Mnohokrát děkuji (i když ty to stejně nepochopíš, ty vlastně nic nechápeš, kluku nešťastná).

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama