Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé, ale je to úplne zbytočné. Na podobnú tému tu bola prednedávnom Exmanželka za odmenu, čo síce tiež nebolo prelomové dielo, ale Butler mal charizmu a svoj part si pekne užíval. Heigl nie je zlá herečka, ale tu nemala čo hrať. Nebolo to príliš vtipné, chýbala tomu elementárna logika, a mužské postavy boli podľa mňa také nijaké. Pre Robinsonovú je to len druhý celovečerný film, ale treba povedať, že ten prvý (Posledná pieseň) bol oveľa lepší a nenaznačoval nám, že od režisérky môžeme čakať takéto niečo. Snáď nabudúce... 55% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Riedky odvar z už aj tak podpriemernej Exmanželky za odmenu, akurát z prehodenými pohlaviami a dávajúci ešte menší zmysel. Úplná katastrofa to síce nie je, prežiť sa to bez problémov dá, i keď je to po všetkých stránkach nedomrlá a nezaujímavá záležitosť vhodná maximálne ako výplň medzi reklamy. 4-/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama