Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Člověk občas žasne co zas ti filmaři nevymyslí ! Další film z módní vlny Mega něco vs. Mega něco , tentokrát v podání hadů a krokodýlů. Asi se budu opakovat, ale všechny tyhle filmy jsou stejné. Absence logiky, otřesné trikové efekty (hodící se maximálně do videoher s rokem výroby tak 2005), špatní herci a nízký rozpočet. Půl hvězdy dávám za to, že jsem se u filmu docela pobavil a půl hvězdy dávám za kozatou Tiffany, kvůli, které jsem film dokoukal do konce. 15 % ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je na živu! -Jsem na živu! Jsem na živu...uááá!- Když spojí síly Syfy a The Asylum, vznikne místo filmového klenotu laciná bižuterie. Základním střetem je souboj doktorky Rileyové, ochránkyně zvířat, a místní policistky O´Haraové, ochránkyně zákona. A pak jsou tu děsivě pixeloví přerostlí hadi a aligátoři. Když se policistka rozhodne vytloukat klín klínem, tedy nakrmit aligátory steroidy, aby řádně zmohutněli a skoncovali s hady, netuší, že krajty sežerou vejce nedopovaných aligátorů a vyrostou rovněž. Za pochvalu stojí především kalifornské bažiny, tamější vodní lesy jsou nádherné. Ohledně zápasů je nejlepší ženský, kdy se obě rivalky do sebe pustí na slavnosti. Jakmile na slavnost dorazí plazi, vypukne masakr! Návštěvníkům ani příliš nepomůže to, že každý má svoji zbraň, anžto pistolky na obludy moc nezabírají. Obří krajty se nespokojí jen s lidmi, takový had klidně stáhne vzducholoď nebo pozře celý vlak... Z větší části komedie, kdy nesmysly typu - had rozkouše člověka na kusy - jsou tím nejmenším. A jedno z mnoha ponaučení - pokud máte nad sebou hada na větvi, tak se ho nepokoušejte sestřelit. V rámci podobné béčkové produkce je to hodně mizerné a nepomáhá ani jméno kdysi schopné režisérky... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojená. Dostala jsem, co jsem očekávala a možná ještě i něco navíc. Tento další kolosální projekt od studia Asylum je tak vypečený, že jsem si ani nestačila zapisovat do mobilu to obrovské množství strhujících hlášek:) Ty skutečně stály za to. Včetně celistvých dialogů. Do toho pak obětavé samotné postavy, omračující triky, tolik oblíbené nelogičnosti a propracované scény. Jednoznačně vévodí zuřivá bitka Tiffany s Debbie Gibson na večerní párty. Nejdříve se dámy věnovaly úvodu ve stanu, a poté pokračovaly v jezírku, zatímco všude kolem se shlukovali Pythoni a Gatoroidi, se kterými si docela úspěšně dokázali poradit návštěvníci večírku:) Takže holky spolu klidně zápasily ve vodě, aniž by tušily, co se děje jen několik metrů od nich:) A taktéž by mě zajímalo, jaké množství mužských diváků se věnovalo převážně pohledům do kyprého výstřihu Tiffany, který po celou druhou polovinu filmu zdatně vyskakoval z obrazovky:) MEGA SPOILER! Tiffany to nakonec nedala. A Debbie taky ne. Jo, kdyby si děvče, dávala pozor, co kolem ní plave...:D KONEC MEGA SPOILERU. Takže doporučení pro všechny, kdyby ve vašem městě nakrmil nějaký chytrák plazy zasteroidovanými kuřaty, a vás pak jednoho dne vzbudily hlasité otřesy, není důvod k panice. To bude nejspíš Asylum:) Jenže to Vám nepomůže. Musíte začít ihned jednat. Nejprve musíte urychleně zničit všechna vejce. Ještě předtím však musíte sehnat prsatou zastánkyni zákona a zapálenou hadí aktivistku, jinak nemáte šanci. A hlavně, důležité! NIKAM nelétejte vrtulníkem:D Kdyby někteří nebrali film tak strašně vážně a neházeli mu hned opovrhující odpady, mohly by Asylácké kousky vystoupat i do vyšších procent:) "Jak se opovažuješ, ty šílená, chladnokrevná milovnice hadů!", "Ty příšery jsou všude kolem, ničí vše živé, zničily mi štěstí." :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno