Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Absolútne nie som fanúšikom filmov kde zmutované digitálne zverstvo útočí na ľudí a väčšinu času sa im vyhýbam, ale občas mi niečo z toho preletí pred očami. Istá spoločnosť dotiahla tento žáner do absurdna a vo veľkom chrlí na bezbranných, tupo hľadiacich uslintaných divákov nemtávé výplody s názvami ako Dvojhlavý Megachuj versus Chlpatý Kundosaurus. Samozrejme Asylum, kto iný. Keď začnú šarapatiť zmutované hady, fikaná policajtjka s masívnym zadkom vymyslí plán hodný nobelovej ceny za ženskú logiku. Nakúpi steroidy, napichá ich do kureniec a dá zožrať aligátorom aby aj ony podrástli a zmárovali hadov. Koho by napadlo že gigantické aligátory sa nebudú pekne pásť na tráve, ale tiež robiť bordel a žrať ľudí, že! Nechýbajú "legendárne" zábery ako vlak čo vojde obriemu hadovi do papule, alebo pytón čo prehryzne vzducholoď s nápisom Asylum a tá potom vyfučí ako to poznáme s kreslených filmov. Vrcholom fimu je však pozoruhodný catfight ( teda ženský súboj ) kde si to macatá policajtka poriadne rozdáva s vymastenou blondínou na záhradnej párty a to som len čumel. Aspoň že je sranda. S týmito filmami mám obecne ten problém že neudržím pozornosť dosť dlho a tak obvykle neviem ako to skončilo. Tu si jasne pamätám len na to, že ani jedna z tých kravičiek to napokon nerozchodila a musím povedať že dobre im tak. Dodajme ešte že animácia zverov je tradične primitívna, scenár strašne hlúpy a Asylumáci sa ďalej tlemia ako slniečka na hnoji že im biznis radostne fičí. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuji, kdy jsem dal odpad! s natolik čistým svědomím. A to už jsem filmů tohoto stylu viděl opravdu mnoho. Řekněte mi někdo, proč to bože natáčí?? Rok 2011 a efekty na bodu mrazu. "Zvířata" digitálně vytvořena jsou na pohled opravdu ku zblití. A hlavně, zvířata se nechovají vůbec tak, jak by se chovala normálně. Proč si autoři, než natočí takovou kokotinu, nepřečtou aspoň něco základního o chování zvířat? Řekněte mi proč? A jestli ten film má hlavně pobavit, tak to ani omylem, dyť to je kravina jak prase. Absolutně nepříjemné postavy, nelogické (slabé slovo) chování! Nikdo v tomto filmu nemusel umřít, kdyby se choval podle pudu sebezáchovy. Kravina na entou... A o těchto hovadinách bych mohl psát ještě hodně hodně dlouho. U filmu jsem jen valil oči. Já to prostě nechápu. A vidím tu někoho, kdo dá 5*. Za co?? ()

Reklama

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tentokrat asylaci celkem prekvapili prave sem to zkouknul a musim rict ze to bylo stejne hrozny jako ostatni snimky teto velkovyrobny shitu ale mne se to buhviproc libilo mozna kvuli reziserce meho mozna nej hororu Pet Sematery ktera pak sla taky do sracek ale toto mne proste kupodivu bavilo nevim cim to je asi starnu mozek mekne a budu tu vyzdvihovat vetsi a vetsi odpady ale tenhle byl alespon zabavny coz u Asylum neni vzdy pravidlem ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netrvalo dlouho a společnost Asylum stvořilo další zmutovanou dvojici obřích predátorů. Po všech těch žralocích, octopusech a piraňách, tak přichází na řadu hadi a aligátoři. Už mnohokrát jsem psal, cože si myslím o filmech od této společnosti a proto, je zbytečné se opakovat. Ani sám nevím, proč se na jejich filmy pořád dívám, ale nemůžu si prostě pomoci. Na rozdíl od svých předchůdců se však tento kousek pokusil o něco, čemu jsem ani z hloubi duše nevěřil. Je až k neuvěření, že se zde skoro nevyskytovali opakované záběry… Adept na nejhorší film roku 2011 se místy pokoušel fungovat jako scifi-komedie říznutá prvky hororu, ale na mě to moc nefungovalo. Je sice pravda, že některé scény (viz bitka na večírku-či následná přestřelka) ve mně vyvolaly jistý úšklebek ve tváři, ale jinak jsem jen marně po-koukával na odpočítávání časoměřiče. Už ani ta Debbie Gibson není tak přitažlivá jako za dob, kdy se fotila pro Playboy. Plastická chirurgie asi řádně zapracovala. Digitální efekty otřesné jako vždy, takže co dodat...Od odpadu tenhle kousek zachránilo opravdu jen velmi málo světlých okamžiků... (for Livingdead - superman možná ne, ale Chuck Norris určitě jo..) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama