Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (536)

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Čekal jsem větší šlágr. Samozřejmě - když má Belmondo slabší den, tak točí skvělé filmy, a když má svůj den, tak točí majstrštyky. Pro mne byl tahounem gagů především Bruno Ferrari. A vzhledem k tomu, že důraz je kladen hlavně na špičkování mezi Michelem a Jane, film pro mne skýtal několik podstatných hluchých míst. Vrcholem filmu se pro mne staly repliky "...a pak padnu do hlubiny" a "ne, protože jsem ještě nevykouřil svou poslední cigaretu". Jinak to bylo hodně vtipné, ale ne Le Magnifique. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Výborný film, ale musím se přiznat, že vzhledem k tomu, jaký je to kult bylo mé očekávání hodně vysoké a díky tomu taky nedám plný počet. I když je Belmondo skutečné Zvíře a Raquel Welch jedno z nejhezčích stvoření, co kdy chodilo po plátně, osobně dávám přednost jiným Belmondovým klasikám (100 000 dolarů na slunci, Muž z Acapulca, Nenapravitelný, Veselé Velikonoce). ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Klasika nad klasiky... Doris, ta malá stařenka vedle tebe to je tvoje matka? ... Mám pocit, že ty peníze snad kradu ... Ještě jsem nevykouřil svou poslední cigaretu ... Filemone, připrav mi můj mandlově zelený oblek s růžovou košilkou ... ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

To je švanda, nevím jestli je kouzelnější Belmondova dvojrole, nebo Raquel Welch a vtipné výstupy při akrobatických scénách. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

JPB jako geniálně komediální předobraz neohroženého kaskadéra + sexy Raquel, které se nejeden mužský divák musel utápět v dekoltu, jó prostě vedle Majka je každý chlap suchar. ´´pane, vás někdo vyhodil z okna?´´ :D 85% ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlépe napsaných komedií pro "Toho, který skákal z baobabu". Dvakrát tolik Belmonda v nejlepší formě, plus sexy Raquel Welch, skvěle servíruje Claude Zidi, v době nejlepších francouzských veseloher, které nezestárly ani o píď. Víc si nelze přát. PS plus skvělá hudba, jako vždy: Vladimir Cosma. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Mám rád francouzské komedie... ovšem tahle mi příliš nesedla. Gagy slepuje dohromady pouze chatrný děj a ten se posunuje velmi velmi pomalu. Pravda, nachází se zde i pár světlých míst (a tím nemám na mysli obsazení krásné Raquel Welch a hudbu Vladimíra Cosmy) , ovšem to celkový dojem vzbuzující "určité násilí na divákovi" nezachrání. Zvíře je jedna z mála francouzských komedií kterou již znovu vidět nemusím :( ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Já chci taky takovou vopičku, jakou má Belmondo!! Vynikající scénář i režie a o tom ostatním vůbec nemá cenu ani mluvit. Jedna z nejlepších francouzských komedií všech dob. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Jednoznačná pětihvězdičková záležitost tato legendární komedie sršící vtipem. V hlavní roli s Jean-Paul Belmondem, který je tu vážně zvíře. U mě jednoznačně nejlepší Belmondo! ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejlepších Belmondových filmů, možná že překonává i Rio či Acapulco. Jen bych rád věděl, jestli v té roli tepl..., pardón jinak orientovaného herce je i hlasově tak skvělý jako Jirka Krampol. Prostě film je sám o sobě prvotřídní zábavou, ale český dabing mu ještě dodává větší síly. Role kaskadéra Belmondovi přišitá přímo na tělo, už ten začátek, kdy zachraňuje Rachel z hořícího domu, člověka dostane a pak už není slabší chvilka. Ovšem scéna, kdy hrdina opakovaně padá ze schodů, rozesměje asi nejvíc. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Film režiséra Clauda Zidiho, který se chopil dosti zajímavého konceptu příběhu, pohled do zákulisí kaskaderů, spojeno s typickou nefalšovanou komedií... Do hlavní role zvolil, skvělého geniálního herce Jeana-Paul Belmonda (Velký šéf), který si zahrál dokonce dvojroli. Jeho snoubenku mu hrála jedna z nejkrásnějších žen planety a to sice Raquel Welch (Tři mušketýři, Čtyři mušketýři). Bohužel ostatní herci nejsou nějak výrazní a bohužel někdy film není ani tak vtipný... I přesto drží standart a dal jsem 5 hvězdiček. 85% ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Charismatický Jean Paul, krásná Raquel, výborný Aldo Maccione, jeden fór za druhým, skvělá hudba... Co víc si přát? Tenhle film jsem miloval jako malej kluk a zůstalo mi to dodneška. A dokonalý původní český dabing. ()

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama