Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

raimi 

všechny recenze uživatele

Banda totálně nesympatických, fuckujících kreténů, spolu s prdelatýma mandama zachraňují obklíčené důchodce. Už dlouho mě nic neštvalo jako tenhle bídnej biják, který charakterizuje absolutní neschopnost tvůrců. Od mdlé režie, totálně nesednoucího soundtracku, otřesného castingu, debilně poslepovaných "akčních" scén a trapáckého humoru. Přitom potenciál tam byl, některé nápady jsou vynikající, ale absolutně je pohřbí zpracování. Jak já si jen oddechl, když naběhly závěrečné titulky. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

*** a půl. V rámci možností Zombie žánru svým způsobem originální snímek, který mi připomínal známější Soumrak mrtvých. Film jsem zhlédla v originálním znění, takže jsem si mohla užívat úžasného britského akcentu celého hereckého ansámblu, zejména však Rasmuse Hardikera. Ten kluk byl kurňa zatraceně dobrý:) Cockneys vs Zombies nabízí vydařenou britskou podívanou, v níž se dokazuje, že i letití senioři se dokáží se Zombie apokalypsou vypořádat po svém. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa formou lúpeže v banke rozhodne zachrániť starobinec v ktorom je umiestnený ich "deda". Spomínaný ústav totiz majú presťahovať a ich obľúbený starý otec bude presunutý niekam na sever. Neďaleko ústavu prebiehajú stavebné práce. Robotníci pri výkopových prácach narazia na starú hrobku. Tá však nikdy nemala byť objavená. Zombie vychádzajú na povrch a boj o život môže začať. Momentálne mám pocit, že sa roztrhlo vrece s komediálnymi zombie horormi. Tomuto podobný, JUAN DE LOS MUERTOS podľa mňa ponúkol o niečo lepšiu zábavu. Ani pri tomto sa ale nudiť nebudete. Výborný herci, skvelé zábery a "frky" s tým spojené Vám vyčaria nejeden úsmev na tvári. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Sundejte je ze mně! Jsem slabý na srdce! '' -- Zombieland po britsku mi sednul. V několika místech téhle zombie komedie jsem se musel fakt smát. Vtipy byly originální a nápadité! Britský černý humor zbožňuji a tady je ho spousta. Je škoda že ke konci tak po 2/3 ho bylo méně a méně... Už jen ten kocept, amatérští bankovní lupiči a osazenstvo domova důchodců (z nich řada ani bez kolečkového vozíku či chodítka neudělá krok) se postaví zombie nákaza decimující Londýn. Zombíků je spousta a naštěstí se dají likvidovat mnoha způsoby, takže se divák nudit nebude. Kdo hrál na PC Dead Island bude vědět o čem píšu :-))) ! Škoda toho zvolněného tempa na konci jinak bych šel s hodnocením výš. Dávám tři izolepou slepené granáty! * * * ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Škoda přeškoda nevyrovnaného tempa filmu...Dost se to zpomaluje a místy se skoro nic neděje. Ale když se děje, stojí to často za to, britský humor je zastoupen v hojné míře a i když by ho mohlo být víc, je to zábavná vize toho, jak by se se zombie apokalypsou vyrovnali obyvatelé Londýna. Bitka rowdies je prostě skvělá a některé gagy jsou ultimátní. Na druhou stranu z toho šlo určitě vytřískat víc, hlavně scénář mohl být trochu košatější. Ale jako zombie jednohubka s typicky ostrovním vtipem je to dobrá zábavná záležitost. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama